Πώς λειτουργούν οι προσφορές

Εκπτωτική κάρτα Mydoctors

Έχουμε εξασφαλίσει για όλους τους επισκέπτες του mydoctors.gr προσφορές ιατρών, είτε σε κάποιες υπηρεσίες τους, είτε στην πρώτη τους επίσκεψη.

Όπου λοιπόν, υπάρχει κόκκινη καρδούλα στο χώρο των ιατρών, σημαίνει ότι ο ιατρός κάνει έκπτωση, οπότε εκτυπώνετε την εκπτωτική κάρτα που ακολουθεί και την χρησιμοποιείτε, αφού κλείσετε ραντεβού με τον ιατρό.

Η κάρτα δεν είναι προσωπική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους αδιακρίτως για τη χρονική διάρκεια που αναγράφεται σε αυτήν. Όπου βλέπετε την παρακάτω κάρτα μπορείτε να την εκτυπώνετε:

Εκπτωτική Ιατρών

“Ολοι οι επισκέπτες του mydoctors.gr μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπτωτικές κάρτες για διαγνωστικές εξετάσεις, θεραπείες ή ιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνται σε ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και άλλα κέντρα παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Στο χώρο των περισσοτέρων ιατρικών κέντρων βρίσκεται μια μπλε καρδούλα, που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο προσφέρει έκπτωση.Όπου βλέπετε την παρακάτω κάρτα μπορείτε να την εκτυπώνετε και να την αξιοποιείτε αφού πρώτα κλείσετε το ραντεβού σας.

Εκπτωτική Ιατρικών Κέντρων

Ευχαριστούμε θερμά τους ιατρούς και τα Ιατρικά κέντρα για τη συνεργασία τους και την ευγενική τους προσφορά.