Ζαμπάκος Ελευθέριος

Ζαμπάκος Ελευθέριος

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
Εξειδίκευση στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική των κάτω άκρων
Σκουφά 27, Κολωνάκι
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Ζαμπάκος Ελευθέριος είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός και Τραυματιολόγος, Διευθυντής Τμήματος Ορθοπεδικής Χειρουργικής & Τραυματολογίας και Διευθυντής Τμήματος Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Κάτω Άκρων στην Ευρωκλινική Αθηνών, με την οποία συνεργάζεται από το 2006 ως σήμερα.

Είναι επίσης συνεργάτης με την Βιοκλινική Αθηνών.
Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1969 και σπούδασε στο Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Semmelweiss της Βουδαπέστης, που θεωρείται το κορυφαίο στη χώρα, με αρκετούς κατόχους του βραβείου Nobel ιατρικής και βιολογίας να έχουν περάσει από αυτό.
Εκπαιδεύτηκε στην Ορθοπεδική στην 1η Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών από το 1999 ως το 2005.
Μετεκπαιδεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία, στη Γαλλία, στην Ισπανία και την Ιταλία και εξειδικεύτηκε στην Ελάχιστα Επεμβατική Ορθοπεδική Χειρουργική των Κάτω Άκρων.

Από τις αρχές του 2006 ιδιωτεύει εστιάζοντας σε νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές τόσο στον τομέα της αρθρίτιδας (ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αρθροπλαστικής ισχίου / γόνατος) όσο και στα πεδία των αθλητικών κακώσεων και της χειρουργικής του άκρου ποδός και ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για να ενημερώνεται για τις τελευταίες τεχνικές ελάχιστα επεμβατικής ορθοπεδικής χειρουργικής και συντηρητικής θεραπείας.

Είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που πραγματοποίησε ολική αρθροπλαστική με την τεχνική AMIS, καθώς από το 2007 ως σήμερα έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες επεμβάσεις ολικής και ημιολικής αρθροπλαστικής με την τεχνική αυτή, στην οποία είναι πιστοποιημένος χειρουργός.

Loading

safe_image-php-1.jpg Πώς αφαιρείται το γάγγλιο - Τί είναι το γάγγλιο; Το γάγγλιο ή πιο σωστά η γαγγλιονική κύστη, είναι μία κύστη που εμφανίζεται κυρίως στο χέρι και στον καρπό, και πιο σπάνια στο πόδι ή σε άλλο μέρος του σώματος σας. Η κύστη αυτή μοιάζει με ένα πρησμένο, κλειστό σάκο κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Ο σάκος αυτός μπορεί να […]
κότσια Τα επώδυνα κότσια! - Τα κότσια είναι μια διαταραχή του άξονα του μεγάλου δακτύλου του ποδιού που συνήθως συνοδεύεται και από διόγκωση της άρθρωσης του δακτύλου. Σχηματίζεται τόσο από τα οστά του πρώτου δακτύλου του ποδιού όσο και από τον ορογόνο θύλακο που καλύπτει την πρώτη μεταταρσοφαλαγγική άρθρωση. Καθώς το κότσι μεγαλώνει, η άρθρωση αρχίζει να προεξέχει προς την […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο