Ζαχαρίου Στέργιος

Ζαχαρίου Στέργιος

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
Χειρουργός Ορθοπεδικός - Τραυματιολόγος
Ιερά Οδός 17Α, Ελευσίνα
Λεωφ. Φυλής 240 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
O Dr. Ζαχαρίου Στέργιος αποφοίτησε από την Iατρική Σχολή του Eθνικού Kαποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1991. Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός το 1992. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις το 1994. Έπειτα, το 1995 ολοκλήρωσε τη μαθητεία του στην Πανεπιστημιακή Κλινική Γενικής Χειρουργικής Νίκαιας. Τέλος, έλαβε την ειδικότητα της Ορθοπεδικής το 1999 στο Τζάννειο Νοσοκομείο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
O Dr. Zαχαρίου Στέργιος χαρακτηρίζεται από μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και είναι μάχιμος χειρουργός.

Από το 2010 έως σήμερα ανήκει στον Όμιλο ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΑΕ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Ως Συνεργάτης Ιατρός με ειδίκευση:
• Αθλητικές Κακώσεις
• Τραυματολογία
• Επανορθωτική χειρουργική

Από το 2003 έως το 2010 ήταν Συνεργάτης Ιατρός στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ.

Επίσης, από το 2004 έως σήμερα είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικών Κακώσεων , Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκοπικής Χειρουργικής (ESSKA).

Ακόμη, από το 2003 έως το 2005 ήταν Συνεργάτης Ιατρός στην Κλινική ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.

Η επαγγελματική του πορεία συνεχίζει στην ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ως Συνεργάτης Ιατρός στο ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ & ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ.

Εκτός αυτών, ο Dr. Στέργιος Zαχαρίου από το 1999 έως το 2003, ήταν Μέλος ιατρικού team ομάδας μπάσκετ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με επικεφαλής τον κ. Γ. Παπαγιαννόπουλο στον Όμιλο ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΑΕ.

Τέλος, σημαντικό είναι το έργο του στο Ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή της Ελευσίνας Αττικής και στην περιοχή των Λιοσίων της Αττικής, όπου εξασκεί ελεύθερα το επάγγελμά του ως Ορθοπεδικός Χειρουργός, πάντα στο πλευρό όλων του των ασθενών.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Παθήσεις Άκρων (Άνω & Κάτω) - Αρθροσκοπική Χειρουργική - Αρθροσκόπηση γόνατος / ώμου - Ρήξη Πρόσθιου Χιαστού - Ρήξη Μηνίσκου - Ολική Αρθροπλαστική γόνατος / ισχίου - Κάταγμα Ισχίου

MyDoctors shutterstock 1765999304 Ρομποτική Χειρουργική Γόνατος - Η ρομποτική χειρουργική γόνατος είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χειρουργούς να εκτελούν επεμβάσεις αντικατάστασης γόνατος με μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο. Το όφελος των ασθενών είναι μεγάλο διότι επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες σχεδόν αμέσως μετά την επέμβαση και αποφεύγουν οποιαδήποτε δύσκολη ανάρρωση. Ο Ορθοπαιδικός Στέργιος Ζαχαρίου, απαντά στις […]
bigstock--201623083.jpg Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα: Πρωτοποριακή χειρουργική αντιμετώπιση - Tο σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα είναι η πλέον αναγνωρισμένη ασθένεια που προκαλείται λόγω επαγγελματικής απασχόλησης.Yπολογίζεται ότι το 3% του πληθυσμού επηρεάζεται από το σύνδρομο, το οποίο είναι συχνότερο μεταξύ των γυναικών. Xαρακτηρίζεται από μουδιάσματα, αδυναμία και πόνο στον καρπό και στο χέρι ιδιαίτερα στον αντίχειρα και τον δείκτη. O πόνος συχνά αντανακλάται μέχρι τον βραχίονα.Tη […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο