Ζαχαράκης Ευάγγελος

Ζαχαράκης Ευάγγελος

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ
PhD FRCS(Eng), FECSM, FEAA
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Εγνατίας 67, Θεσσαλονίκη
ΔΕΥ-ΤΡ-ΠΕΜ 17.00-21.00 Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Ζαχαράκης Ευάγγελος διετέλεσε επί 3ετία Διευθυντής Ουρολογικού Τμήματος στον τομέα της Ανδρολογίας και Επανορθωτικής Ουρολογίας της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Guy’sHospital του Λονδίνου καθώς επίσης εκπαιδεύτηκε επι σειρά 4 ετών στο τομέα αυτόν στο Πανεπιστημιακό Κολεγιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου (UniversityCollegeHospital of London).

Η Κλινική στην οποία εργάστηκε λειτουργεί ως  ένα από τα δυο κέντρα αναφοράς για την αντιμετώπιση των ασθενών με προβλήματα/παθήσεις που αφορούν την Ανδρολογία και Επανορθωτική Ουρολογία καλύπτοντας παραπομπές ασθενών από τα όλα Νοσοκομεία του Νότιου Λονδίνου. 

Ο Δρ Ζαχαράκης Ευάγγελος διαχειρίζεται ασθενείς με λειτουργικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων της ανδρικής ακράτειας, στενώματα ουρήθρας καθώς και άλλων διαταραχών του ουροποιητικού συστήματος από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς είναι Διευθυντής Ουρολογικού Τμήματος σε ένα από τις μεγαλύτερα κέντρα Ανδρολογίας στην Ευρώπη. 

Ο Δρ Ζαχαράκης Ευάγγελος έχει προσκληθεί ως ομιλητής και έχει επίσης υπό την προεδρία επιστημονικές συναντήσεις σε διεθνές επίπεδο στον τομέα της επανορθωτικής ουρολογίας. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 περιλήψεις και άρθρα σχετικά με το θέμα της επανορθωτικής ουρολογίας.

Ο Δρ Ζαχαράκης Ευάγγελος συμμετέχει ενεργά στη διδασκαλία και την εκπαίδευση των χειρουργών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Υπογονιμότητα - Ανδρολογία - Επανορθωτική Χειρουργική Ουρολογία - Γυναικο-Ουρολογία - Ουρο-ογκολογία - Γενική Ουρολογία - Ενδοουρολογία - Ρομποτική / Λαπαροσκοπική / Χειρουργική Ουρολογία

incisionsitesdvpgreen.jpg Ρομποτική Ριζική Προστατεκτομή - Μέχρι πρόσφατα, οι άνδρες με καρκίνο του προστάτη είχαν ελάχιστες επιλογές χειρουργικών επεμβάσεων. Ιστορικά, η μόνη επιλογή ήταν η ανοιχτή προστατεκτομή, η οποία περιλάμβανε μεγάλες τομές και μετεγχειρητικές επιπλοκές. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες υπήρξε επαναστατική ανάπτυξη στην ιατρική χειρουργική τεχνολογία με μεγάλη επίδραση στη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη με το χειρουργικό σύστημα daVinci.Η ρομποτική […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο