Χρυσόμαλλος Γεώργιος

Χρυσόμαλλος Γεώργιος

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 197, Αμπελόληποι
Δευτέρα έως Παρασκευή 12.00 - 14.00 & 18.00 - 20.00
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ
  • Ο Ιατρός είναι απόφοιτος της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Το διάστημα 1990-1992 στα πλαίσια της στρατιωτικής θητείας και του αγροτικού ιατρείου-υπηρεσία υπαίθρου ασχολήθηκε με την οργάνωση πρωτοβάθμιας περίθαλψης και τα επείγοντα περιστατικά.
  • Απο το 1993 έως το 1997 έκανε την ειδικότητα του στην πανεπιστημιακή κλινική (παθολογική-φυσιολογία) του ΛΑΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
  • Απο το 1998 εργάστηκε ως ιδιώτης ιατρός στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ (επείγοντα περιστατικά και προληπτική ιατρική) και για μια τετραετία έως το 2004 στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ.
  • Απο το 1998 έως το 2014 διατέλεσε υπεύθυνος παθολογικού ιατρείου στο υποκατάστημα ΙΚΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (πρωτοβάθμια περίθαλψη, προληπτική ιατρική- επείγοντα περιστατικά)
  • Απο το 1998 διατηρεί ΙΑΤΡΕΙΟ επι της λεωφόρου Αλεξάνδρας 197 .
  • Απο το 2000 είναι επιστημονικός συνεργάτης της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ καθώς και του θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ.
  • Απο το 2014 συμμετέχει στην πρωτοποριακή ιδέα της δημιουργίας του διαγνωστικού- πολυιατρείου (ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε) και έχει αναλάβει το τμήμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και προληπτικής ιατρικής.

Loading

index-1.jpg ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ο ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 40-65 ΕΤΩΝ! - Νιώθουμε υγιείς, είμαστε όμως; Ακόμα κι εαν νιώθετε υγιής, επισκεφθείτε τακτικά τον γιατρό σας, για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας (check up) , ανά έτος, προκειμένου να προλάβετε έγκαιρα τυχόν προβλήματα και να αποφύγετε σοβαρές καταστάσεις-επιπλοκές στο μέλλον. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Γενική αίματος, τκε, έλεγχος των τριων σειρών, αιματοκρίτης, αιμοσφαιρίνη, αιμοπετάλια, λευκά αιμοσφαίρια, απο την […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο