Βρυώνης Νικόλαος

Βρυωνης Νικολαος

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
MD, PhD, FEBO
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
Εξειδίκευση στην Παιδοφθαλμολογία, τον Στραβισμό και τη Νευροφθαλμολογία
Athens EyeCare Clinic: Λεωφ. Βασ. Σοφίας 110, Αθήνα
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Δρ. Βρυώνης Νικόλαος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος, ο οποίος εξειδικεύτηκε στη Μ. Βρετανία στην Παιδοφθαλμολογία, Στραβισμό και Νευροφθαλμολογία.

  • Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν στην Αθήνα την περίοδο 2007-2011 και απέκτησε τον τίτλο του Διδάκτορα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Το 2012 απέκτησε το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Οφθαλμολογίας (FEBO) στις εξετάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Οφθαλμολογίας στο Παρίσι (European Board of Ophthalmology).
  • Ακολούθως τo 2012 μετέβη στη Μ. Βρετανία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Bristol, όπου εξειδικεύτηκε στο τμήμα καταρράκτη και επειγόντων περιστατικών.
  • Το 2013 έως το 2015 εξειδικεύθηκε στην Παιδοφθαλμολογία και Στραβισμό Ενηλίκων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St. Thomas του Λονδίνου.
  • Συνέχισε την εξειδίκευσή του στην Παιδοφθαλμολογία, Στραβισμό και Νευροφθαλμολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St. James του Leeds από το 2015 έως το 2016.
  • Εν συνεχεία εργάστηκε από το 2016 έως το 2020 ως ειδικός Παιδοφθαλμίατρος Διευθυντής(Consultant) στο διεθνές αναγνωρισμένο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Alder Hey Children’s Hospital στο Liverpool.
  • Ακολούθως από το 2020 έως και τώρα εργάζεται ως επιμελητής στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Leicester με επιστημονικό αντικείμενο την Παιδοφθαλμολογία, Στραβισμό Ενηλίκων και Νευροφθαλμολογία.

O Δρ. Βρυώνης Νικόλαος έπειτα από 10ετή εμπειρία εργασίας στη Μ. Βρετανία οραματίστηκε και δημιούργησε ένα από τα πιο άρτια και σύγχρονα οφθαλμολογικά κέντρα στην Ελλάδα, την Athens EyeCare Clinic.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Παιδοφθαλμολογική εξέταση - Θεραπεία αμβλυωπίας (τεμπέλικο μάτι) - Θεραπεία στραβισμού παίδων και ενηλίκων - Κληρονομικές & Γενετικές Οφθαλμικές Νόσοι - Συγγενής απόφραξη ρινοδακρυϊκού πόρου - Συγγενής καταρράκτης και αντιμετώπιση - Αμφιβληστροειδοπάθεια της προωρότητας - Νευρο-οφθαλμολογικές παθήσεις

MyDoctors Vryonis shutterstock 349583714 Παιδικός Στραβισμός - Ο Στραβισμός είναι μια κοινή πάθηση των ματιών στα παιδιά. Είναι η κατάσταση εκείνη όταν τα μάτια δεν είναι ευθυγραμμισμένα σωστά και δείχνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Το ένα μάτι μπορεί να κοιτάζει ευθεία μπροστά, ενώ το άλλο μάτι γυρίζει μέσα, έξω, πάνω ή κάτω. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, τι επιπτώσεις έχει στην όραση του […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο