Βλέτσης Γεώργιος

Βλέτσης Γεώργιος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Στρατιωτικός Ιατρός
Επιμελητής Χειρουργικής Κλινικής Ευρωκλινική
Επιστημονικά Υπεύθυνος Χειρουργικού Τμήματος Πολυϊατρείου Doctor Hall
Επιμελητής της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του 251 ΓΝΑ
Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 242 & Σόλωνος 135, Καλλιθέα
Ιατρείο: Σοφοκλέους 3, Περιστέρι
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Βλέτσης Γεώργιος είναι Στρατιωτικός Ιατρός, απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ειδικεύτηκε στην Β΄ Χειρουργική Κλινική του 251 ΓΝΑ, στην Γ΄ Χειρουργική Κλινική του ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς και στην Β΄ Χειρουργική Κλινική του ΓΝΑ Σισμανόγλειο. Μετεκπαιδεύτηκε σε παθήσεις μαστού και χειρουργικής ογκολογίας στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Η εκπαίδευσή του περιλαμβάνει εμπειρίες και γνώσεις από τέσσερα διαφορετικά νοσοκομεία της Αθήνας, καλύπτοντας μεγάλο φάσμα της Γενικής Χειρουργικής σε θέματα ογκολογίας και προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Είναι υποψήφιος του μεταπτυχιακού προγράμματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών «ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ».

Έχει διαρκή συμμετοχή σε χειρουργικά συνέδρια και δραστηριότητες συνεχούς εκπαίδευσης σε επεμβάσεις προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής με βραβεύσεις όπως το Τιμητικό Δίπλωμα Καλύτερης Βιντεοπροβολής για την εργασία με τίτλο “Κύστη Διπλασιασμού Δωδεκαδακτύλου” στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής. Είναι Επιμελητής της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Είναι Επιμελητής της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Λαπαροσκοπική Αποκατάσταση Βουβωνοκήλης - Λαπαροσκοπική Χολοκυστεκτομή - Λαπαροσκοπική Σκωληκοειδεκτομή

Χολοκυστεκτοµή Λαπαροσκοπική Χολοκυστεκτοµή: Το «gold standard» στην αντιμετώπιση της χολολιθίασης - Ως χολολιθίαση ορίζεται η ύπαρξη λίθων μέσα στη χοληδόχο κύστη, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν συμπτώματα, όπως πόνο μετά τα γεύματα (κολικός χοληφόρων), φλεγμονή χοληδόχου κύστης (χολοκυστίτιδα), ίκτερο (χοληδοχολιθίαση) και σε βαριές περιπτώσεις παγκρεατίτιδα. Ο Γενικός Χειρουργός Γεώργιος Βλέτσης, μας εξηγεί πότε χρειάζεται ένας ασθενής να υποβληθεί σε χολοκυστεκτομή και με ποια χειρουργική μέθοδο. Πότε κρίνεται […]
MyDoctors shutterstock 1758311621 1 Λαπαροσκοπική Αποκατάσταση Βουβωνοκήλης: Η Σύγχρονη Μέθοδος - Η βουβωνοκήλη είναι μια πολύ συχνή πάθηση. Συναντάται συχνότερα στους άντρες όμως και οι γυναίκες εμφανίζουν την πάθηση με την πιο σύνθετη μορφή της μηροκήλης. Οι επιλογές του ασθενούς που εμφανίζει βουβωνοκήλη περιλαμβάνουν: την παρακολούθηση και την άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο εάν εμφανιστούν σημεία περίσφιξης και έντονου πόνου την ανοικτή αποκατάστασή της με χειρουργική επέμβαση […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο