Βεβελογιάννης Παναγιώτης

Βεβελογιαννης Παναγιωτης

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ
Διευθυντής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Προστάτη και Λιθίασης, Nοσοκομείο MHTEPA - Όμιλος HHG
Διεύθυνση Μητέρα: Φλέμινγκ 15, Μαρούσι
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Δρ Βεβελογιάννης Παναγιώτης είναι Χειρουργός Ουρολόγος γεννημένος στο New Jersey Η.Π.Α, απόφοιτος Κολλεγίου Αθηνών ’79, κάτοχος BSc in Biochemistry από το University of Minnessota USA, απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αθηνών και ειδικευμένος στο Αντικαρκινικό Ινστιτούτο Μεταξά και στο New Jersey University of Medicine Hospital USA.

Είναι ειδικευμένος στην ενδοουρολογία, στην ενδοσκοπική χειρουργική προστάτου, καρκίνου της κύστεως και νεφρολιθιάσεως.

Είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα στην ελάχιστα παρεμβατική μέθοδο ατμού για τον προστάτη και αποκλειστικά πιστοποιημένος από την Boston Scientific Αμερικής, για την εκτέλεση της μεθόδου στην Αθήνα.

Έχει συμβάλει στην καθιέρωση του Holmium Laser για την θεραπεία του προστάτη, εφαρμόζοντας τη μέθοδο HoLEP ως επέμβαση εκλογής στην Αθήνα.

Είναι μέλος της Ελληνοαμερικανικής ιατρικής εταιρείας, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, του International College of Surgeons και του Hellenic Medical Society Of New York (KRIKOS).

Από τον Μάιο 2022 είναι Διευθυντής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Προστάτη και Λιθίασης, Nοσοκομείο MHTEPA – Όμιλος HHG.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Μέθοδος Ατμού REZUM Προστάτη, Μέθοδος HoLEP, FUSION Βιοψία, TURIS προστάτου, Laser θηλωμάτων κύστεως, Ενδοσκοπική laser λιθοτριψία νεφρού – ουρητήρα (RIRS), (PCNL) Διαδερμική λιθοτριψία νεφρού, Συνδυασμένη διαδερμική λιθοτριψία (ECIRS), Ριζική Προστατεκτομή, Κυστεκτομή με ορθότοπη ανακατασκευή κύστεως, Λαπαροσκοπική Μερική Νεφρεκτομή με διατήρηση του οργάνου, Ουρογυναικολογία - ακράτεια - τοποθέτηση ταινίας TOT -Έγχυση κολλαγόνου DEFLUX, Υπογονιμότης Στυτική δυσλειτουργία-Πεϊκές προθέσεις, Φίμωσις, Κονδυλώματα, Προστατίτις, Λαπαροσκοπική Εξωπεριτοναϊκή Βουβωνοκήλη, Κιρσοκήλη - Υδροκήλη, Κάμψη πέους (Νόσος la Peyronie)

MyDoctors Vevelogiannis keimenou vp Πέτρες στα Νεφρά: Επαναστατική αντιμετώπιση με laser τεχνολογία Moses 2 - Άλλη μια πρωτοπορία στον χώρο της ελληνικής ιατρικής πρακτικής που μας θέτει με υπερηφάνεια στο ίδιο επίπεδο υψηλής παροχής υπηρεσιών υγείας με τα αντίστοιχα κέντρα του εξωτερικού έρχεται από την Ουρολογική Κλινική Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Προστάτη και Λιθίασης, του ιατρού Παναγιώτη Βεβελογιάννη και το Νοσοκομείο Μητέρα. Ίσως η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην τεχνολογία των Lasers της […]
Τεχνολογία Moses 2 για τον προστάτη (MoLEP) και τις πέτρες στα νεφρά Τεχνολογία Moses 2 για τον προστάτη (MoLEP) και τις πέτρες στα νεφρά - Η διαμόρφωση παλμού (pulse modulation) με τη νέα γεννήτρια Holmium Laser του Moses 2, που εισήχθη και στην Ελλάδα, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις της δεκαετίας στην τεχνολογία των lasers προς όφελος των ασθενών με καλοήθη υπερπλασία του προστάτη και λιθίαση των νεφρών. Η αποτελεσματικότης, η υπεροχή και η ασφάλεια του Laser συστήματος παλμού Moses 2, έχει ήδη ανακοινωθεί από […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο