Βαλσαμίδου Φωτεινή

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ
Γενικός Οικογενειακός Ιατρός
Λεωφ. Ποσειδώνος 85, Γλυφάδα
Χείρωνος 3-5, Παγκράτι
Κατόπιν Ραντεβού
Επίσκεψη κατ’ οίκον

Η Βαλσαμίδου Φωτεινή είναι Ομοιοπαθητικός – Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, με έδρα στη Γλυφάδα.

Η σχέση της με την Ομοιοπαθητική είναι μακρά και ξεκινά από τα παιδικά της χρόνια, καθώς την παρακολουθούσε από μικρή ομοιοπαθητικός ιατρός. Μέσα από την εμπειρία της αυτή, αγάπησε την Ομοιοπαθητική κι επέλεξε να αφοσιωθεί σε αυτήν όταν αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με την Ιατρική.

Έλαβε το Πτυχίο της από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2003, ενώ ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε την Ειδικότητά της Γενικής Ιατρικής, την οποία επέλεξε συγκεκριμένα για να μπορεί να συνδυάσει με την ειδίκευσή της στην Ομοιοπαθητική.

Την περίοδο 2005-07 ολοκλήρωσε με επιτυχία Διετή Κύκλο Εκπαίδευσης στην Ομοιοπαθητική υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής, του Γιώργου Βυθούλκα. Η επαφή της με τη μεγάλη αυτή μορφή της Ελληνικής Ομοιοπαθητικής, την καθόρισε ως επιστήμονα και ιατρό, ενώ η εκπαίδευση μαζί του, της επέτρεψε να εμβαθύνει πολύ στη θεωρία και πρακτική της Ομοιοπαθητικής.

Το 2007 και για κάθε χρόνο μέχρι το 2014, συμμετείχε σε ειδικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Ομοιοπαθητικής, που λάμβαναν χώρα στην Αλόννησο, υπό την αιγίδα της Δ. Α.Κ.Ο., ενώ ενδιαμέσως και μόλις ολοκλήρωσε την Ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής, το 2008, συμμετείχε και σε δεύτερο διετή κύκλο σπουδών στην Ομοιοπαθητική, στο πλαίσιο της Δ.Α.Κ.Ο.

Εργάζεται ως Ομοιοπαθητικός Ιατρός από το 2007 και στο ξεκίνημα της ενασχόλησής της συνεργάστηκε με κορυφαία κέντρα Ομοιοπαθητικής στην Αθήνα. Πλέον, ασκεί την Ομοιοπαθητική στο ιδιωτικό της γραφείο.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Ομοιοπαθητική - Βελονισμός - Δερματολογικές παθήσεις - Παθήσεις του αναπνευστικού - Παθήσεις στο Ουροποιητικό και στο Γεννητικό σύστημα - Παθήσεις γαστρεντερικού συστήματος- Ψυχικές διαταραχές - Υποτροπιάζουσες λοιμώξεις - Καρδιολογικές παθήσεις - Μυοσκελετικά - Αυτοάνοσα νοσήματα

Προστασία από ιώσεις Προστασία από ιώσεις και τον COVID-19 - Με τα σχολεία να έχουν ανοίξει πια και τις φθινοπωρινές ιώσεις να κυκλοφορούν, αλλά και την ύπαρξη του Covid-19, η πρόληψη και η προστασία είναι το Α και το Ω για τα παιδιά και γενικά για όλους εμάς. Ας δούμε παρακάτω κάποιες συμβουλές σχετικά με το πώς μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο