Τσιμογιαννης Κωνσταντινος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
MD, MSc, PhD
Ειδικός στις παθήσεις παχέος εντέρου & πρωκτού
Ιατρείο: Αραβαντινού Παναγιώτη 2, Ιωάννινα
Κλινική Άγιος Λουκάς, Θεσσαλονίκη
Κατόπιν Ραντεβού

Ο ιατρός Τσιμογιάννης Κωνσταντίνος ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στα νοσοκομεία Centralsjukhuset Kristianstad της Σουηδίας και Γ. Ν. Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα». Είναι εξειδικευμένος στη Χειρουργική Παχέος εντέρου και πρωκτού, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική χειρουργική.

Έχει εργαστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουψάλας στη Σουηδία, όπου παράλληλα με το κλινικό του έργο κατέχει πανεπιστημιακή θέση, την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα. Έτσι, συνεχίζει το ακαδημαϊκό και ερευνητικό του έργο, διδάσκει φοιτητές και επιβλέπει υποψήφιους διδάκτορες Χειρουργικής.

Από το 2022 (οπότε και επέστρεψε στην Ελλάδα) εργάζεται ως γενικός χειρουργός και ως ειδικός στις παθήσεις παχέος εντέρου και πρωκτού. Παράλληλα με τη λειτουργία του ιατρείου του στα Ιωάννινα, ο χειρουργός Δρ Τσιμογιάννης Κωνσταντίνος συνεργάζεται με γνωστές ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης.

Με μία εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενή που τον εμπιστεύεται, παρέχει υψηλού επιπέδου χειρουργικές υπηρεσίες ακολουθώντας, πάντα, τα διεθνή πρότυπα και τις εξελίξεις στην ειδικότητά του.

Σύντομο Βιογραφικό

Το 2005 ο Δρ Τσιμογιάννης Κωνσταντίνος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, με βαθμό Λίαν Καλώς.

Το 2006 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στη διδακτορική του διατριβή, με αντικείμενο τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου.

Τον Μάρτιο του 2012 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ Α.Π.Θ. με βαθμό Άριστα. Παράλληλα, ολοκλήρωσε επιτυχώς το μεταπτυχιακό Χειρουργικής Ήπατος – Παγκρέατος – Χοληφόρων του Δ.Π.Θ.

Το 2013 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως επιμελητής Β’ στο νοσοκομείο Västmanland, Västerås της Σουηδίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ξεκίνησε να εργάζεται ως επιμελητής Α’ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Akademiska της Uppsala της Σουηδίας.

Το 2021 μετακινήθηκε στην Αγγλία με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου και Πρωκτού και εξειδικεύθηκε στη Ρομποτική χειρουργική στο κέντρο με το μεγαλύτερο αριθμό ρομποτικών επεμβάσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Αιμορραγία εντέρου, Αιμορροϊδοπάθεια (Αιμορροΐδες), Αφαίρεση κύστης, Βουβωνοκήλη, Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ), Διαφραγματοκήλη, Καρκίνος παχέος εντέρου, Καρκίνος πρωκτού, Καρκίνος στομάχου, Κήλη, Κονδυλώματα, Κονδυλώματα πρωκτού, Κύστη κόκκυγος, Κήλες, Μελάνωμα, Όγκος παχέος εντέρου, Ομφαλοκήλη, Περιτονίτιδα, Ραγάδα πρωκτού, Σκωληκοειδεκτομή, Σπληνεκτομή, Συρίγγιο

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο