Τσαρούχας Ιωάννης

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ
MD,PhD
Διευθυντής Κλινικής Μεγάλων Αρθρώσεων, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
Εξειδικευθείς στην μέθοδο ASI
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Διστόμου 5-7, Αθήνα
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Τσαρούχας Ιωάννης γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1963 και σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής στην Ορθοπαιδική Κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Τελείωσε την ιατρική σχολή και έλαβε την ειδικότητα της ορθοπαιδικής στην Πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Έγινε διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών το 1999. Μετά την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας παρέμεινε ως έμμισθος επιστημονικός συνεργάτης στην ίδια κλινική για δυο χρόνια.

Από το 1999 -2013 εργάστηκε στο Ερρίκος Ντυνάν, όπου τα τελευταία χρόνια διετέλεσε διευθυντής της Α’ ορθοπαιδικής κλινικής.

Ασχολείται με όλο το εύρος των ορθοπαιδικών περιστατικών με ειδίκευση στην οστεοαρθρίτιδα του ισχίου και του γόνατος και στις αναθεωρήσεις αυτών καθώς επίσης και τις αθλητικές κακώσεις. Ειδικεύεται εκτός των άλλων και στην Τεχνική Ολικής Αρθροπλαστικής Ισχίου ελάχιστης επεμβατικότητας με την Μέθοδο ASI.

Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει πολύ μεγάλο αριθμό επεμβάσεων και βρίσκετε σε συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις των χειρουργικών τεχνικών και όλων των επιστημονικών δημοσιεύσεων που λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως στον τομέα του.

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου / Γόνατος - Αθλητικές Κακώσεις - Ρήξη πρόσθιου χιαστού - Ρήξη μηνίσκου - Χονδρικές βλάβες γόνατος - Βλαισός μέγας δάκτυλος

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο