Τριανταφυλλόπουλος Γεώργιος

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
MD
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
Διευθυντής Τμήματος Σπονδυλικής Στήλης
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών – Κλινική Περιστερίου
Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου: Εθνάρχου Μακαρίου 60, Περιστέρι
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Τριανταφυλλόπουλος Γεώργιος είναι πιστοποιημένος Ορθοπεδικός Χειρουργός και Διευθυντής του τμήματος Σπονδυλικής Στήλης στο Ιατρικό Περιστερίου και ασκεί ιδιωτική πρακτική για πάνω από 10 χρόνια. Ειδικεύεται αποκλειστικά σε ενδοσκοπικές-διαδερμικές ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές σπονδυλικής στήλης, ενδοσκοπική αποκατάσταση καρπιαίου σωλήνα, αναίμακτη χειρουργική αντιμετώπιση καταγμάτων καθώς και πραγματοποιεί εγχύσεις αυξητικών παραγόντων-αιμοπεταλίων στην αντιμετώπιση παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος.

Σεβαστή ευρέως για την ακρίβεια και την εφαρμογή πρωτοποριακών χειρουργικών τεχνικών, η προσέγγιση του ιατρού βασίζεται σε μια φιλοσοφία ότι κάθε μεμονωμένη διαδικασία είναι συγκεκριμένη και προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες κάθε ασθενούς. Χρησιμοποιεί ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές έτσι ώστε ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και η ακινησία να μειώνονται σημαντικά. Η εστίαση του Γεώργιου Γ. Τριανταφυλλόπουλου δεν είναι μόνο η πλήρης ανάρρωση ενός ασθενούς, αλλά η ταχύτητα αυτής της ανάρρωσης για να επιστρέψει στην καθημερινότητα. Για να βελτιστοποιήσει αυτήν την πρόθεση συντονίζει τη μετεγχειρητική φροντίδα που συχνά περιλαμβάνει αλληλεπίδραση με φυσιοθεραπευτές, προπονητές και αθλητικούς εκπαιδευτές.

Ο Γεώργιος Γ. Τριανταφυλλόπουλος έχει λάβει πολλές διακρίσεις. Η ΕΕΜΜΟ (Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών) μία μεγάλη ερευνητική εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης καθώς και η ΕΕΧΟΤ (Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπεδικής & Τραυματολογίας) τον έχουν βραβεύσει για την ερευνητική του δράση. Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: “Η χρησιμοποίηση των οδοντιατρικών ακτινογραφιών ως εργαλείο ανίχνευσης-διάγνωσης της οστεοπόρωσης”

Ο Γεώργιος Γ. Τριανταφυλλόπουλος MD γεννήθηκε στη Ν. Αφρική. Ολοκλήρωσε το πτυχίο του με άριστα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Carol Davilla. Ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική Χειρουργική και Τραυματολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσειο» με καθοδηγητή τον παγκοσμίου φήμης ιατρό και ερευνητή καθηγητή T.B. Grivas και ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στο Νοσοκομείο Παίδων “Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού”. Συνέχισε να εκπαιδεύεται και να εργάζεται με υποτροφία στο νοσοκομείο Royal National Orthopaedic Hospital Brockley Hill, Stanmore, Ηνωμένο Βασίλειο, στο νοσοκομείο Ospedale Santissima Trinità, Cagliari CA, Ιταλία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Universitäts­klinikum Würzburg, Γερμανίας καθώς και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ajou University Hospital, Suwon-si, Gyeonggi-do, Κορέα υπό τη καθοδήγηση των Καθηγητών Mr Sean Molloy, Dott. Stefano Marcia, Prof. Dr. Altan Sahin και Sang-Ho Lee παγκόσμιες προσωπικότητες στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική σπονδυλικής στήλης.

Ο συνδυασμός των ανωτέρω θέσεων καθώς και η άρτια εκπαίδευσή του στην Ορθοπεδική Χειρουργική τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η συχνή συμμετοχή του σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια ως εκπαιδευτής καθώς και η καθημερινή ενασχόληση με το χειρουργείο, του δίνουν τη δυνατότητα να διεξάγει επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε τεχνικές ελάχιστα επεμβατικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς του αποτελεσματική ιατρική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου - Χειρουργική σπονδυλικής στήλης - Ελάχιστα Επεμβατική Αρθροπλαστική Ισχίου - Υπερηχοχειρουργική - Αναίμακτη χειρουργική καταγμάτων -Αντιμετώπιση ισχιαλγίας - Αντιμετώπιση δισκοπάθειας - Laser χειρουργική σπονδυλικής στήλης - Υπερηχητική χειρουργική σπονδυλικής στήλης–Τρηματοπλαστική - Κυφοπλαστική - Αντιμετώπιση Αυχεναλγίας - Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας - Διαδερμική απονεύρωση μεγάλων αρθρώσεων σε οστεοαρθρίτιδα - Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης - Αντιμετώπιση συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα - Ενδοσκοπική διάνοιξη καρπιαίου σωλήνα - Αντιμετώπιση πόνου ώμου - Αντιμετώπιση μυϊκών θλάσεων - Διαδερμική ελάχιστα επεμβατική νευροπλαστική σπονδυλικής στήλης - Ενδοσκοπική μικροδισκεκτομή - Αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων

MyDoctors Triantafullopoulos shutterstock 709171012 Διαδερμική Δισκοπλαστική Αποσυμπίεση Κήλης Μεσοσπονδυλίου Δίσκου µε Laser - Άμεση ανακούφιση σε ασθενείς που υποφέρουν από σοβαρή οσφυο-ισχιαλγία, δίχως την ταλαιπωρία και το ρίσκο ενός μεγάλου ανοικτού χειρουργείου στον μεσοσπονδύλιο δίσκο, έρχεται να δώσει μια -ακόμα- πρωτοποριακή θεραπευτική προσέγγιση που εφαρμόζεται στο τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης στο Ιατρικό Αθηνών – Κλινική Περιστερίου. Ο λόγος για τη διαδερμική δισκοπλαστική με laser, μια αναίμακτη […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο