Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος

Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Ιατρείο Καβάλας: Δαγκλή 8
Ιατρείο Κομοτηνής: Πλατεία Ειρήνης 34
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος είναι πλαστικός χειρουργός, ο οποίος διατηρεί ιατρείο στην Καβάλα.

Ο ιατρός διατηρεί ιατρείο και στην Κομοτηνή.

Η πλαστική χειρουργική είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος, το δέρμα.

Ο ασθενής μπορεί να απευθυνθεί στο ιατρείο του κυρίου Τριανταφυλλίδη Αλέξανδρου για την αντιμετώπιση είτε ενός οξέος τραύματος ή εγκαύματος είτε ενός χρόνιου προβλήματος, π.χ. παλαιάς ουλής, δυσκαμψίας άκρας χειρός μετά από έγκαυμα κ.τ.λ.

Πέραν της επανορθωτικής χειρουργικής, μπορεί κάποιος να απευθυνθεί για την επίλυση αισθητικών προβλημάτων, τόσο χειρουργικών, όσο και μη επεμβατικών, π.χ. όταν χρειάζεται αυξητική ή μειωτική μαστού, κοιλιοπλαστική, ρινοπλαστική ή ωτοπλαστική, αποκατάσταση γυναικομαστίας, αλλά και μετά από εγκυμοσύνη.

Τέλος, μπορεί να απευθυνθεί κανείς για την αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος, την αντιγήρανση με μη επεμβατικές μεθόδους, για chemical peels, μεσοθεραπεία, μπότοξ, εμφυτεύματα υαλουρανικού οξέος, καθώς και για την πιο πρόσφατη μέθοδο PRP (Vampire lift).

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Μεσοθεραπεία (ετερόλογη και αυτόλογη) - Χημικά Peels - Microneedling (Θεραπεία Μικρονυγμών) - laser CO2 Fractional - Mommy Makeover - Silhouette Soft Lift - Αυξητική ή Μειωτική Μαστού - Κοιλιοπλαστική - Ρινοπλαστική - Ωτοπλαστική - Αποκατάσταση Γυναικομαστίας

MyDoctors Triantafillidis ikonDerma Silhouette Soft Pack11 Silhouette soft thread lift: Το lifting του 21ου αιώνα - Αν τυγχάνει να είστε πάνω από 40, η λέξη lifting σίγουρα σας φέρνει στο μυαλό ανάμεικτες εικόνες. Στο παρελθόν μια τέτοια παρέμβαση ήταν αμιγώς χειρουργική, πολύ ακριβή και με αποτελέσματα άλλες φορές αρμονικά, αλλά και σε μερικές περιπτώσεις κωμικά. Αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν, γιατί σήμερα η επιστήμη της αντιγήρανσης διαθέτει εξελιγμένες μεθόδους για την αναζωογόνηση […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο