Τόκας Θεόδωρος

Τόκας Θεόδωρος

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ
MD, PhD, FEBU
Χειρουργός Ουρολόγος
Oberarzt LKH Hall in Tirol, Austria
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Fellow of the European Board of Urology
Training and Research in Urological Surgery and Technology (T.R.U.S.T.)-Group
Αρκαδίου 10 & Λεωφ. Κηφισίας, Μαρούσι
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Τόκας Θεόδωρος είναι Χειρουργός Ουρολόγος και ειδικεύεται στην λαπαροσκοπική/ρομποτική χειρουργική, την ενδοουρολογία και την MRI/US fusion βιοψία του προστάτη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 02.08.1975. Φοίτησε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής (Pierce College) και σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Pécs της Ουγγαρίας αποφοιτώντας το 1999. Το 2002 εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και την περίοδο 2003-2004 την υπηρεσία υπαίθρου στα Γρεβενά Δ. Μακεδονίας.

Εκπαίδευση

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα Ουρολογίας στην Ά Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική Αθηνών (ΓΝΑ Λαϊκό) το 2011.

Μετεκπαιδεύτηκε την περίοδο 2012-2013 στην κλινική SLK Kliniken, Klinikum Heilbronn, ένα από τα πιο καταξιωμένα κέντρα ελάχιστα επεμβατικής Ουρολογίας της Γερμανίας. Το αντικείμενο της εκπαίδευσης του ήταν η λαπαροσκοπική/ρομποτική χειρουργική και τα laser στην ενδοουρολογία.

Η μετεκπαίδευσή του συνεχίστηκε το 2013 στο Diakonissen Krankenhaus Flensburg της Γερμανίας, κέντρο αναφοράς στην βιοψία του προστάτη αδένα.

Επαγγελματική εμπειρία

Το χρονικό διάστημα 2013 – 2016, εξασφάλισε την αναγνώριση του τίτλου της ειδικότητας της Ουρολογίας (Facharzturkunde) και την άδεια άσκησης επαγγέλματος (Approbation) σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.

Την περίοδο 11.13-04.15 εργάστηκε ως Επιμελητής (Facharzt) στην Ουρολογική Κλινική του Diakonissen Krankenhaus Flensburg της Γερμανίας όπου πραγματοποίησε πληθώρα ενδοουρολογικών και λαπαροσκοπικών επεμβάσεων.

Εργάζεται από το 2015 έως και σήμερα ως Αρχίατρος (Oberarzt) Ουρολογίας στο Landeskrankenhaus Hall in Tirol, ένα από τα πιο καταξιωμένα κέντρα ελάχιστα επεμβατικής Oυρολογίας της Αυστρίας. Στο χρονικό διάστημα αυτό έχει πραγματοποιήσει πληθώρα λαπαροσκοπικών και ενδουρολογικών επεμβάσεων, αλλά και βιοψιών προστάτη με την χρήση τεχνολογίας σύντηξης εικόνων MRI/υπερήχων (fusion biopsy).

Από το 2020, δραστηριοποιείται παράλληλα στον ιδιωτικό τομέα, στην Αθήνα.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Ρομποτική χειρουργική - Λαπαροσκοπική χειρουργική - Διουρηθρικές επεμβάσεις (TURis, HoLEP) - Εύκαμπτη νεφρολιθοτριψία - Minimally Invasive PCNL (MIP) - MRI/US fusion prostate biopsy

MyDoctors biopsy Στοχευμένη βιοψία προστάτη στο ιδιωτικό ιατρείο! - Στοχευμένη βιοψία προστάτη με την τεχνική σύντηξης εικόνων MRI/υπερήχων (fusion), για τη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη στο ιδιωτικό ιατρείο! Για την εξέλιξη στον τομέα της διαγνωστικής στον καρκίνο του προστάτη, τη νέα τεχνολογία σύντηξης (fusion) MRI/υπερήχων με το σύστημα BiopSee®, τα πλεονεκτήματά της και την ασφαλή εφαρμογή της στο ιατρείο, μας μιλάει ο Χειρουργός […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο