Τασσόπουλος Ανδρέας

Τασσοπουλος Ανδρεας

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
MD, MSc, PhD
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Διευθυντής Καρδιολόγος, Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 104, Ιλίσια
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Τασσόπουλος Ανδρέας είναι Καρδιολόγος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ιδιωτικό ιατρείο στην Πλατεία Μαβίλη. Παράλληλα, διατελεί Διευθυντής Καρδιολόγος στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού.

Πραγματοποίησε τις σπουδές του στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ακολούθως, ξεκίνησε την ειδίκευσή του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας την οποία και ολοκλήρωσε στο Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ν.Ε.Ε.Σ. Στο τελευταίο μάλιστα απετέλεσε Υπότροφος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για εκπαίδευση στις νεότερες υπερηχοκαρδιογραφικές τεχνικές.

Διαθέτει κλινική και ερευνητική εμπειρία, έχοντας συμμετάσχει σε επιστημονικές πολυκεντρικές μελέτες και μελέτες καταγραφής. Ακόμη, έχει υπάρξει εκπαιδευτής σε σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και ομιλητής σε συνέδρια.

Επίσης, έχει διατελέσει Επιστημονικός συνεργάτης της Ευρωκλινικής Αθηνών, Επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ και πλέον έχει αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή Καρδιολόγου στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού.

Τέλος, το επιστημονικό του έργο αποτυπώνεται τόσο στην διδακτορική του διατριβή όσο και στις δημοσιεύσεις του σε διεθνή περιοδικά.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Αρρυθμίες, Αρτηριακή πίεση, Βεβαίωση άθλησης, Δύσπνοια, Έμφραγμα, Καρδιακή ανεπάρκεια, Κολπική μαρμαρυγή, Πόνος στην καρδιά, Πόνος στο στήθος (Θωρακικό άλγος), Στεφανιαία νόσος

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο