Ταμπάκης Χαράλαμπος

Ταμπακης Χαραλαμπος

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΣ
MD, MSc, PhD
Θαλή Μιλήσιου 13, Ευαγγελίστρια, Εντός Ιατρικού Πολυχώρου DOCTORS PLUS, Νέα Ερυθραία
Αναστασιάδη 4, Αγρίνιο
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Δρ Ταμπάκης Χαράλαμπος είναι Αγγειοχειρουργός – Αγγειολόγος και διατηρεί ιατρείο εντός του Ιατρικού Πολυχώρου Doctors Plus στη Νέα Ερυθραία.

Είναι απόφοιτος του ΕΚΠ Αθηνών. Ειδικεύθηκε στην Αγγειοχειρουργική στα Νοσοκομεία ΕΕΣ «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» και ΓΝΝΙ «Κωνσταντοπούλειο» της Αθήνας, καθώς και ως φιλοξενούμενος στα Νοσοκομεία Ealing Hospital και Northwick Park Hospital του Λονδίνου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του προγράμματος «Ενδαγγειακές τεχνικές» του ΕΚΠ Αθήνας και έχει εκπονήσει Διαδακτορική Διατριβή σχετικά με την καρωτιδική νόσο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει εργαστεί ως Senior Fellow στο King’s College Hospital και στο Barnet Hospital (Royal Free), όπου εκπαιδεύτηκε ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση ασθενών με διαβητική περιφερική αγγειοπάθεια (ισχαιμία κάτω άκρων, διαβητικό έλκος, γάγγραινα κ.λπ.).

Οι υπηρεσίες που προσφέρει αφορούν σε όλο το φάσμα της διάγνωσης και αντιμετώπισης των αρτηριακών και φλεβικών παθήσεων. Σε αυτές περιλαμβάνονται η περιφερική αρτηριοπάθεια, η ανευρυσματική και η καρωτιδική νόσος. Έχει εξειδικευθεί στην ενδαγγειακή αντιμετώπιση των αρτηριακών παθήσεων (αγγειοπλαστική με χρήση μπαλονιού ή stent), στην ενδαγγειακή αντιμετώπιση των ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής (με τοποθέτηση stent graft), καθώς και στην κλασική χειρουργική αντιμετώπιση της αρτηριακής νόσου (by-pass, ενδαρτηρεκτομή με τοποθέτηση εμβαλώματος κ.λπ.).

Ασχολείται ιδιαίτερα με την αντιμετώπιση της φλεβικής ανεπάρκειας των κάτω άκρων. Το φάσμα των μεθόδων που χρησιμοποιεί περιλαμβάνει την αντιμετώπιση με laser, την κλασική χειρουργική αντιμετώπιση και τη σκληροθεραπεία. Επίσης, ασχολείται με τη δημιουργία αγγειακής προσπέλασης σε νεφροπαθείς (καθετήρες αιμοκάθαρσης, δημιουργία AV fistula).

Έχει διατελέσει Επιμελητής και Υπεύθυνος Τμήματος Αγγειοχειρουργικής στο ΕΣΥ. Εργάζεται ως Επιμελητής Αγγειοχειρουργός στην Α’ Αγγειοχειρουργική Κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι. Συνεργάζεται με τη Γενική Κλινική West Athens Clinic στο Περιστέρι και με τη Γενική Κλινική Euromedica Ρόδου.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Triplex αγγείων, Διάγνωση αγγείων, Φλεβική ανεπάρκεια, laser, Περιφερική αρτηριοπάθεια, Ανευρυσματική και καρωτιδική νόσος

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο