Τάκη Χριστίνα

Τάκη Χριστίνα

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
MD, FEBOPRAS
Πλαστικός Αισθητικός και Επανορθωτικός Χειρουργός
Βουκουρεστίου 46, Αθήνα
Κατόπιν Ραντεβού

Η Πλαστικός Αισθητικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Τάκη Χριστίνα αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 1994.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στα προγράμματα Erasmus, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος των σπουδών της να έχει ολοκληρωθεί στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβαίν (Université Catholique de Louvain, UCL) και το Πανεπιστήμιο Βρυξελλών (Université Libre de Bruxelles, ULB).

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, παρακολούθησε τα δύο χρόνια της γενικής χειρουργικής στο Περιφερειακό Νοσοκομείο ΚΑΤ (1996 – 1998, Διευθ. Α. Ιωαννίδης).

Στη συνέχεια,  μετέβη για την Πλαστική Χειρουργική στις Βρυξέλλες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Brugmann, Institut Bordet και Hopital Erasme για ένα έτος (1998 – 1999, Διευθ. Prof. Albert Demey, Prof.M. Lejour) όπου εργάστηκε σαν ειδικευόμενη πλαστικός χειρουργός πλήρους απασχόλησης.

Κατά την παραμονή της στις Βρυξέλλες, απέκτησε το μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Μικροχειρουργική από το Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (ULB) και συμμετείχε με επιτυχία στις εξετάσεις του Κολλεγίου των Πλαστικών Χειρουργών του Βελγίου.

Η εμπειρία (που απέκτησε στην Πλαστική Χειρουργική στις Βρυξέλλες) ολοκληρώθηκε με πλήρεις κύκλους – διεξοδικά σεμινάρια σπουδών σε όλους τους τομείς της Πλαστικής Χειρουργικής και με συμμετοχή σε συνέδρια.
Μετά τις Βρυξέλλες, εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης Bordeaux (Université de Bordeaux 2) για δύο έτη.

Στη Bordeaux εξειδικεύτηκε στις επανορθώσεις της Μικροχειρουργικής και στο χέρι (νόσοι, τραυματισμοί), δίπλα στους Καθηγητές Jacques Baudet και Dominique Martin.

Παράλληλα, απέκτησε το μεταπτυχιακό Δίπλωμα πάνω στους κρημνούς της Πλαστικής Χειρουργικής και παρουσίασε με επιτυχία, στα πλαίσια του Διπλώματος, τη Διδακτορική Εργασία με θέμα ‘‘Η Αιμάτωση της Ανώνυμης κροταφικής Περιτονίας’’ στο Συνέδριο της Πλαστικής Χειρουργικής στη Lyon της Γαλλίας (Μάιος 2001).

Στην διάρκεια της παραμονής της στη Bordeaux, παρακολούθησε και συμμετείχε σε πολλά συνέδρια, όπως και σε κύκλους εκπαιδεύσεων για το στήθος και τις καινούργιες χειρουργικές τεχνικές.

Το 2001 επέστρεψε στην Ελλάδα και στο Νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Γ. Γεννηματάς.

Στο Γ. Γεννηματάς (Καθ. Ιωάννοβιτς), εξειδικεύτηκε στο έγκαυμα και στην αντιμετώπισή του. Από το 2004 διατηρεί ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόσφατα συστεγάστηκε με το ιατρείο Χειρουργικής Οφθαλμολογίας του Αλέξανδρου Τάκη.

Από το 2006 έως 2013 ήταν  επιστημονική υπεύθυνη στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής της Γένεσις Αθηνών και τώρα είναι επιστημονική συνεργάτης του νοσοκομείου Metropolitan.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Θεραπεία Profhilo - Ωτοπλαστική - Ρινοπλαστική - Μόνιμα Ενθέματα Προσώπου - Ανόρθωση Φρυδιών - Βλεφαροπλαστική - Ανόρθωση/Lifting προσώπου - Ανόρθωση Γλουτών - Κοιλιοπλαστική - Λιπογλυπτική Λιπογλυπτική - Πλαστική χειρουργική Στήθους - Αποκατάσταση Μαστού μετά από μαστεκτομή - Μη Επεμβατικές Θεραπείες - Laser

MyDoctors shutterstock 1114569341 Υγρό Lifting Προσώπου: η λύση για άμεση ανανέωση! - Το υγρό lifting έρχεται να δώσει άμεση λύση ανανέωσης με διάρκεια δύο – τρία έτη και δίχως χρόνο ανάρρωσης. Ορισμός Liquid ή Injectable Facelift Πρόκειται για συνδυασμό Botox Dysport και διαφόρων άλλων ενέσιμων εμφυτευμάτων – fillers (Restylane, Perlane, Juvederm, Voluma). Με το Botox Dysport: αμβλύνουμε ή εξαφανίζουμε τις ρυτίδες έκφρασης (μεσόφρυο, μέτωπο, μάτια), βελτιώνουμε τις ρυτίδες στο άνω χείλος […]
Πλαστική Χειρουργική Οι τελευταίες τάσεις στην Πλαστική Χειρουργική - Η τάση των τελευταίων χρόνων στην Πλαστική Χειρουργική είναι η πρόληψη και η αντιγήρανση τόσο για το πρόσωπο, όσο και το σώμα με φυσικά αποτελέσματα! Η σύγχρονη γυναίκα αλλά και ο άνδρας επενδύουν από νωρίς, δηλαδή από την ηλικία των 25 ετών, σε ενέσιμες θεραπείες. Όμως, η αρχή αλλά και ο κανόνας δεν είναι η […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο