Σακαρούδης Δημήτριος

Σακαρούδης Δημήτριος

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Λεωφόρος Κηφισίας 235, Κηφισιά
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Σακαρούδης Δημήτριος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και αποφοίτησε το έτος 1990.

Η ορθοπεδική μπήκε στη ζωή του όταν απέκτησε την ειδικότητα του το έτος 1990 μέχρι το έτος 1996, στο νοσοκομείο του ΚΑΤ.

Έχει συνεργασθεί με ορθοπεδικές κλινικές στα νοσοκομεία Μετροπόλιταν, Ευροκλινική Αθηνών, Ιατρικό Kέντρο Αθηνών και Ιατρικό κέντρο Περιστερίου.

Από το 2010 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και το Doctors Hospital.

Από το έτος 2000 διατηρεί Ορθοπεδικά Ιατρεία στην Κηφισιά καθώς και στο Λαγονήσι.

Έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με το όζον, τις θεραπευτικές του ιδιότητες και γενικά με την οζονοθεραπεία, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο.

Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Οζονοθεραπείας καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Οζονοθεραπεία - Κήλη Μεσοσπονδίλιου Δίσκου στη Μέση - Κήλη Μεσοσπονδίλιου Δίσκου στον Αυχένα - Οστεοαρθρίτιδα Γόνατος - Επικονδυλίτιδα - Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα

Οζονοθεραπεία Οζονοθεραπεία: Θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του πόνου της μέσης και του αυχένα! - Το όζον αποτελείται από τρία μόρια οξυγόνου και χρησιμοποιείται από τις αρχές του αιώνα για θεραπευτικούς σκοπούς. Η χρήση του στην Ευρώπη είναι ευρέως αποδεκτή τα τελευταία πενήντα χρόνια, ενώ έχει εγκριθεί από το ελληνικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (από το 1991) και αναγνωρίζεται η χρήση Όζοντος σε ιατρικές πράξεις διαφόρων ειδικοτήτων. Για τη χρήση του […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο