Ρομποτή Μάρτζη

Ρομποτή Μάρτζη

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
τ.Γενική Γραμματέας Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας
Βασιλίσσης Σοφίας 129, Αθήνα
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Η ιατρός Ρομποτή Μάρτζη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ιατρική, τελείωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο ΓΠΝ ‘Ευαγγελισμός’, οπότε και έλαβε τον τίτλο της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου.

Πρωτοπόρος στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας, Επεμβατικής Δερματολογίας – Δερματοχειρουργικής ήρθε στο παγκόσμιο συνέδριο δερματολογίας στη Νέα Υόρκη, σε επαφή με το Botox – βοτουλινική τοξίνη και κατάλαβε αμέσως την καταπληκτική δράση του στις ρυτίδες του προσώπου. Πρώτη το εφάρμοσε στην Ελλάδα και λίγα χρόνια αργότερα μίλησε στο παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Δερματοχειρουργικής Εταιρείας, στο Άμστερνταμ, για το Botox και τα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή του.

Επίσης, αμέσως μόλις βγήκε το ’επαναστατικό’ πρώτο απορροφήσιμο νήμα με ‘δοντάκια’, το ‘happy lift’, το ενσωμάτωσε στις θεραπείες της και μίλησε στο Παρίσι, στο Διεθνές Συνέδριο IMCAS (International Master Course on Antiaging Science)

Έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου και κατόπιν Γενική Γραμματεύς της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας, κατ’ επανάληψη (εκλεγμένη).

Ομιλήτρια σε διάφορα θέματα της Επεμβατικής – Αισθητικής δερματολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνδιοργανώτρια σεμιναρίων και συνεδρίων.

Έχει κληθεί πολλές φορές να μιλήσει στην τηλεόραση και έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις της ειδικότητας της, συμμετέχοντας σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Αισθητική Δερματολογία - Επεμβατική Δερματολογία - Δερματοχειρουργική

mesotherapeia_fasa-min.jpg Μεσοθεραπεία για φυσική ανανέωση και λάμψη πριν τις γιορτές! - Η Μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική όπου εισάγονται ουσίες στο δέρμα, με πολλαπλές ενδοδερμικές ενέσεις ή νύξεις του δέρματος. Είναι πλέον μια μέθοδος πολύ καλά ανεκτή και ανώδυνη. Η δερματολόγος – αφροδισιολόγος Μάρτζη Ρομποτή μας εξηγεί πώς ένα θαμπό και κουρασμένο δέρμα αναζωογονείται και φωτίζει με την μεσοθεραπεία. –Κυρία Ρομποτή, μιλήστε μας για αυτή την τόσο […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο