Παζιώνης Οδυσσέας

Παζιώνης Οδυσσέας

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ
Ειδικός στον Ιατρικό Βελονισμό και την Κεφαλαλγία
Λεωφ. Ηρακλείου 356 & Αρκαδίου 1, Ηράκλειο
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Παζιώνης Οδυσσέας είναι νευρολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στη Νευρολογία ενηλίκων στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών το 2017, όπου και παρέμεινε σαν εξωτερικός συνεργάτης για ένα χρόνο, στο ιατρείο απομυελινωτικών παθήσεων και επιληψίας καθώς και στο γενικό νευρολογικό ιατρείο.

Στη συνέχεια εργάστηκε σαν νευρολόγος στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στην ομάδα του καθηγητή κου Σπέγγου.

Είναι μέλος της Ελληνικής νευρολογικής εταιρείας, της ελληνικής εταιρείας κεφαλαλγίας καθώς και του πανελλήνιου επιστημονικού συλλόγου κατά της επιληψίας.

Μετεκπαιδεύτηκε στο βιοιατρικό βελονισμό από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό κέντρο βελονισμού και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο “κέντρο έρευνας και εφαρμογής ιατρικού βελονισμού Μιλτιάδης Γ. Καράβης”

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Ιατρικός Βελονισμός - Κεφαλαλγία (διάγνωση και θεραπεία συνδρόμων κεφαλαλγίας) - Πάρκινσον και λοιπές κινητικές διαταραχές - Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια - Ανοϊκή συνδρομή και διαταραχές συμπεριφοράς - Διάγνωση και παρακολούθηση επιληπτικών συνδρόμων - Σκλήρυνση κατά πλάκας και λοιπές απομυελινωτικές παθήσεις - Σύνδρομα οξέως και χρόνιου πόνου - Αγχώδεις διαταραχές - Διαταραχές ύπνου - Ίλιγγος και αίσθημα ζάλης

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο