Παπανίκου Έρη

Παπανίκου Έρη

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
Μετεκπαιδευθείσα στη Μεγάλη Βρετανία, Gos Hospital London Jr Hospital Oxford University
Αλωπεκής 34, Κολωνάκι
Κατόπιν Ραντεβού

Η Ιατρός Παπανίκου Έρη αποφοίτησε το Γενικό Λύκειο με βαθμό Άριστα 20/20 το 1998. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με πανελλήνιες εξετάσεις. Αποφοίτησε το 1994 με βαθμό “Λίαν Καλώς”.

Λήψη άδειας άσκησης επαγγέλματος το 1994. Ειδικεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” από το 1998-2002 όπου αρίστευσε κατά τις τελικές εξετάσεις για την ανάληψη του τίτλου ειδικότητας.

Μετεκπαιδευθείσα στα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας Royal Brompton Hosp. London, Great Ormond Street Hosp. London και John Radcliffe Hosp. Oxford University U.K. με έμφαση στην Παιδιατρική Πνευμονολογία επί τριετία.

Loading

shutterstock_183790493-1728x800_c-1.jpg Bexsero: Το πρώτο εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας οροομάδας Β - Το βακτήριο Neisseria Meningitis διακρίνεται σε πέντε οροομάδες (A, B, C, W-135 και Y). Η οροομάδα τύπου Β (Men B) ευθύνεται για την πλειοψηφία των περιστατικών μηνιγγίτιδας στα παιδιά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Η εξέλιξη της νόσου είναι ταχύτατη και μπορεί να επιφέρει τα το θάνατο σε διάστημα 24-48 ωρών από την εκδήλωση των […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο