Παπαδόπουλος Μαρίνος

Παπαδόπουλος Μαρίνος

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Παπαδιαμαντοπούλου 14, Ιλίσια
Δευτερά - Παρασκευή 09.00-21.00

Ο Χειρουργός Οδοντίατρος Παπαδόπουλος Μαρίνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2003 και από το 2004 διατηρεί το δικό του ιδιωτικό οδοντιατρείο, στο κέντρο της Αθήνας.

Το 2006 παρακολούθησε ολοκληρωμένο πρόγραμμα εμφυτευματολογίας (χειρουργικό και προσθετικό) της εταιρείας Friadent – Dentsply. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε διάφορα αντικείμενα της οδοντιατρικής επιστήμης. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωμάτωσης από το 2006.

Στο ιατρείο του προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με σεβασμό στις ανάγκες του οδοντιατρικού ασθενή, αντιμετωπίζοντας τις οδοντιατρικές ανάγκες όλων των ηλικιών. Χάρη στη συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες εξελίξεις στον κλάδο της οδοντιατρικής και σε όλες τις νέες τεχνολογίες, είναι σε θέση να εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας για κάθε οδοντιατρικό πρόβλημα. Επιπλέον, κάθε θεραπεία προσαρμόζεται πλήρως τόσο στις ανάγκες,  όσο και στις δυνατότητες κάθε ασθενή. Στόχος είναι η επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος, καθώς και η διατήρησή του για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Εμφυτεύματα - Αισθητική Οδοντιατρική - Στοματική Χειρουργική - Ακίνητη Προσθετική - Κινητή Προσθετική - Περιοδοντολογία - Ενδοδοντία - Παιδοδοντία - Οδοντική Χειρουργική - Λεύκανση

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο