Παπαδόπουλος Ανδρέας

Παπαδόπουλος Ανδρέας

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
MD, PhD
Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Εξειδικευμένος Αρθροσκόπος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών
Χείλωνος Πατρέως 5 και Χαραλάμπη, Υψηλά Αλώνια, Πάτρα
Oλύμπιον Γενική Κλινική Πατρών: Βόλου & Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Δρ Παπαδόπουλος Ανδρέας είναι πτυχιούχος Ιατρικής καθώς και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας του Ορθοπαιδικού Χειρουργού από την Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκπαιδεύτηκε στην Αρθροσκοπική Χειρουργική γόνατος και ώμου στην Ορθοπαιδική κλινική Πανεπιστημίου Wuerzburg Γερμανίας και στην Ορθοπαιδική κλινική στο Mosbach Γερμανίας, στην Αρθροσκοπική χειρουργική του ισχίου στην clinique Jouvenet στο Παρίσι και στην Διαδερμική κυφοπλαστική της σπονδυλικής στήλης στο Leiden Ολλανδίας.

Το 2005 ήταν fellow της Πανευρωπαϊκής εταιρίας ώμου – αγκώνα (ESSSE-SECEC) σε ορθοπαιδικά κέντρα ώμου της Ευρώπης. Διατελεί μέλος της Ελληνικής εταιρίας Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), της Ελληνικής Αρθροσκοπικής εταιρίας (ΕΑΕ), της Ευρωπαϊκής εταιρίας Ώμου – Αγκώνα (ESSSE-SECEC), της Ευρωπαϊκής εταιρίας Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Ώμου – Γόνατος και Αθλητικών κακώσεων (ESSKA), της διεθνούς εταιρίας Αρθροσκόπησης Ισχίου (ISHA), της διεθνούς οργάνωσης για την μελέτη του Αρθρικού Χόνδρου (ICRS) καθώς και της Αμερικανικής εταιρίας Ορθοπαιδικών χειρουργών (AAOS).

Από τον Σεπτέμβριο 2005 έως σήμερα εργάζεται ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός, υπεύθυνος του τμήματος Αθλητικών κακώσεων, στο Ολυμπίο Θεραπευτήριο Πατρών καθώς και στο ιδιωτικό του Ιατρείο στην Πάτρα.

Διατελεί επιστημονικός Υπεύθυνος της Ιατρικής Ομάδας του Προμηθέα Πατρών (Promitheas Patras BC – Basket League)

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Αρθροσκοπική Χειρουργική: Γόνατος και Ώμου, Ισχίου και Ποδοκνημικής - Ελάχιστα παρεμβατική χειρουργική των Αρθροπλαστικών Ισχίου, Γόνατος και Ώμου - Ρομποτική χειρουργική του γόνατος με το σύστημα ρομποτικής χειρουγικής Navio - Διαδερμική κυφοπλαστική της Σπονδυλικής Στήλης

Αρθροσκόπηση Γόνατος Αρθροσκόπηση Γόνατος. Πότε επιλέγεται και πώς γίνεται; - Η αρθροσκόπηση του γόνατος έχει συμβάλει στην εξέλιξη της ορθοπαιδικής αποκατάστασης των βλαβών του γόνατος. Αποτελεί μια ιδιαίτερα λεπτή χειρουργική επέμβαση, όπου ο εξειδικευμένος Χειρουργός – Αρθροσκόπος, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορεί να «εισέλθει» μέσα στην άρθρωση του γόνατος, μέσω μικρών οπών και να εκτελέσει με ιδιαίτερη ακρίβεια, απλές ή πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις. Ο […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο