Παπαδαυίδ Νατάσα

Παπαδαυίδ Νατάσα

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
Εξειδίκευση στην Ηπατολογία και στην Παρηγορική Ιατρική
Βασιλίσσης Σοφίας 20, Μαρούσι
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Γεννήθηκα το 1975, κατάγομαι από τη Σκόπελο και μεγάλωσα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από την Ελληνογαλλική σχολή Ουρσουλινών. Σπούδασα Ιατρική στην 3Η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στη Πράγα απ’ όπου αποφοίτησα το 2001.

Πέρασα επιτυχώς τις εξετάσεις αναγνώρισης πτυχίου (ΔΙΚΑΤΣΑ) και στη συνέχεια υπηρέτησα τη θητεία μου ως αγροτικός ιατρός στο νοσοκομείο Βόλου και στο ΠΙ Μηλεών στο Πήλιο όπου και αποφάσισα να ασκήσω κλινική ιατρική, επιλέγοντας την ειδικότητα της παθολογίας.

Τελειώνοντας το αγροτικό εργάστηκα για λίγους μήνες στη Γενική Κλινική Αθηνών ως εφημερεύουσα παθολόγος και στη συνέχεια από το 2004 έως το 2006 εργάστηκα στην Αγγλία 2004-2005: Poole General Hospital – Ηonorary SHO στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στη Γηριατρική κλινική. Το 2005-2006 Winchester Nuffield Hospital ως ιατρός εφημεριών.

Το 2006 επέστρεψα στην Αθήνα όπου και ξεκίνησα την ειδικότητα της εσωτερικής παθολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας υπό τον καθηγητή κο Νταλέκο. Το Νοσοκομείο αυτό εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Θεσσαλίας και Μαγνησίας προσφέροντας τριτοβάθμια εξειδικευμένη νοσηλεία. Η Παθολογική κλινική, εκτός του μεγάλου εύρους των περιστατικών αποτελεί ένα εξειδικευμένο ηπατολογικό κέντρο καθώς και εργαστήριο ανοσολογίας, γεγονός που ευνόησε το ιδιαίτερο μου ενδιαφέρον για την ηπατολογία.

Στο τέλος του 2010 έλαβα την ειδικότητα της Παθολογίας μετά από εξετάσεις και άρχισα πλέον να εργάζομαι στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ General ως επιμελήτρια παθολογίας (Β παθολογική- ηπατολογική κλινική υπό τη διεύθυνση κου Κουντουρά).

Από το 2011 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Από το 2012- 2015 εργάζομαι ως επιμελήτρια παθολογίας στο νοσοκομείο Μητέρα- Όμιλος Υγεία στη Β παθολογική – ηπατολογική κλινική (διευθ. κος Κουντουράς). Από το 2015 συνεχίζω να εργάζομαι στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ- ΥΓΕΙΑ ως συνεργάτης παθολόγος (Παθολογική ομάδα Παπαδαυίδ Ν- Καρατζαφέρης Α), είμαι η υπεύθυνη ιατρός του check up και συμμετέχω ως υπεύθυνη ιατρός του νοσοκομείου στις διαιτησίες με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Μεταπτυχιακή εκπαίδευση 2011-2012: Σεμινάρια υπέρτασης από την Ελληνική Εταιρία Μελέτης της υπέρτασης 2012-2014: Δίπλωμα μετεκπαίδευσης στη Παρηγορητική ιατρική- φροντίδα από το πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne στην Αγγλία 2014-2015: Σχολείο κλινικής ηπατολογίας που οργανώνεται από την ελληνική εταιρία μελέτης του ήπατος. Πιστοποιητικό μετά από γραπτές εξετάσεις. 2015-2016: ετήσια σεμινάρια μετεκπαίδευσης στην ηπατολογία από το πανεπιστήμιο UCL – Royal Free Hospital- London Συμμετοχή σε συνέδρια κυρίως ηπατολογίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Λοιμώξεις και λοιπά εμπύρετα νοσήματα - Διερεύνηση αναιμίας - Δυσλιπιδιαιμία - Αρτηριακή Υπέρταση - Σακχαρώδης διαβήτης - Παχυσαρκία - Θυρεοειδοπάθεια - Νοσήματα Αναπνευστικού Συστήματος - Νοσήματα Κυκλοφορικού Συστήματος - Διαταραχές Πεπτικού Συστήματος - Παθήσεις Μυοσκελετικού Συστήματος - Νοσήματα νεφρών και ουρογεννητικού συστήματος - Ρευματολογικά νοσήματα - Διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των ηπατολογικών νοσημάτων - Διερεύνηση τρανσαμινασαιμιας - Ηπατολογικα νοσήματα κύησης - Διαχείριση πόνου

187374161_1608795532664521_7834406372873024314_n.jpg Παρηγορητική- Ανακουφιστική Ιατρική - Η Παρηγορητική- ανακουφιστική ιατρική είναι ο κλάδος της ιατρικής που διαχειρίζεται χρόνιους ασθενείς που βρίσκονται σε τελικό στάδιο νόσου, της οποίας η πρόγνωση είναι ορισμένη. Η παρηγορητική ιατρική αρχικά δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των ασθενών τελικού σταδίου, όμως εξελίχθηκε σε μία ειδίκευση που αφορά ένα ευρύτερο φάσμα χρονίων νοσημάτων.Κύριος στόχος της είναι η ολοκληρωμένη φροντίδα […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο