Παντζάρη Φωτεινή

Παντζάρη Φωτεινή

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
DDS, MSc
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
Εξειδικευθείσα στην Προσθετική Οδοντιατρική
AEGD certified, University of Rochester, NY, USA
We Love Smiles: Αγίας Φωτεινής 53, Νέα Σμύρνη
Κατόπιν Ραντεβού

Η Φωτεινή Παντζάρη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2005.

Το 2006 ξεκίνησε το κλινικό πρόγραμμα Προχωρημένης Eκπαίδευσης στη Γενική Οδοντιατρική (Advanced Education in General Dentistry- AEGDστο Eastman Dental Center, University of Rochester, ΝΥ, USA. Στη διάρκεια των σπουδών της ολοκλήρωσε πρωτόκολλα έρευνας για την εκτίμηση αποτελεσματικότητας προϊόντων λεύκανσης με το QLF και τον αναλυτή χρώματος Χ- RΙΤΕ (Τμήμα Γενικής Οδοντιατρικής) και για την εκτίμηση της ακρίβειας διαστάσεων εκμαγείων για προσθέσεις σε εμφυτεύματα με διαφορετικά προϊόντα γύψου (Τμήμα Προσθετικής).

Το 2008 έγινε δεκτή στο τριετές πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Προσθετική Οδοντιατρική στην Οδοντιατρική Αθηνών του ΕΚΠΑ. Το αντικείμενο της ερευνητικής της δραστηριότητας (MSc) ήταν η επίδραση κονιών διαφορετικού ιξώδους στην οριακή και εσωτερική εφαρμογή CAD/ CAM πυρηνών αλουμίνας.

Από το 2008 μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο με αντικείμενο την Επανορθωτική και Προσθετική Οδοντιατρική σε δόντια και εμφυτεύματα. Συστεγάστηκε με την παιδοδοντίατρο Δώρα Λυρατζοπούλου και τον ορθοδοντικό Δημήτρη Κλούκο στο οδοντιατρείο Tooth Care (2008-2017). Στην αρχή του 2018 εγκαινίασε την Κλινική we♥smiles, μια κλινική με υπηρεσίες Αισθητικής – Προσθετικής Οδοντιατρικής, Ενδοδοντίας, Εμφυτευματολογίας και Γναθοχειρουργικής.

Παρακολουθεί Eλληνικά και διεθνή συνέδρια. Αποτελεί ενεργό μέλος της Αμερικάνικης Προσθετικής Ακαδημίας (APS) και της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας (ΕΛΛΠΕ) από το 2008.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Αισθητική Οδοντιατρική - Κινητή Προσθετική - Ενδοδοντία - Περιοδοντολογία - Οδοντικά Εμφυτεύματα - Γναθοχερουργική - Αισθητική προσώπου - Ορθοδοντική για ενηλίκους - Προσθετική Οδοντιατρική σε παιδιά - Νάρθηκες

χαμόγελο Κεραμικές όψεις για λαμπερό χαμόγελο - Σε μια εποχή που το χαμόγελο παραμένει ακόμα κρυμμένο από μάσκες, η ανάγκη για διατήρηση ενός υγιούς στοματικού περιβάλλοντος δείχνει όλο και πιο επιτακτική. Ένα υγιές στόμα με ακέραια δόντια και σφριγηλά ούλα θα μας εξασφαλίσει μια καλή στοματική υγεία, θα μασάμε σωστά και θα τρεφόμαστε όπως απαιτείται για τη γενική μας υγεία. Η Προσθετολόγος […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο