Πάντος Παναγιώτης

Πάντος Παναγιώτης

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ
MD, MSc, PhD
Τμήματα: Αθλητικών Κακώσεων | Παθήσεων Άνω Άκρου
Λεωφόρος Κηφισίας 153 & Βασιλίσσης Σοφίας 4, Μαρούσι
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Πάντος Παναγιώτης είναι υπεύθυνος των τμημάτων Άνω Άκρου και Αθλητικών Κακώσεων στην Ορθοπαιδική Κλινική «OSTEON» και Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής στον Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι) ενώ παράλληλα διατηρεί θέση Αναπληρωτή Διευθυντή Ορθοπαιδικής – Τραυματολογίας, στην Κλινική Χειρουργικής Ώμου, Klinik Maingau vom Roten Kreuz, στη Φραγκφούρτη της Γερμανίας. Είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με ειδικό αντικείμενο την χειρουργική Α. Άκρου.

Έχει ειδικευθεί στη Χειρουργική Ώμου μέσα από πολλά χρόνια κλινικού έργου και στοχευμένης μετεκπαίδευσης σε κορυφαία εξειδικευμένα κέντρα στη Γερμανία και θητεύοντας πλάι σε διεθνώς αναγνωρισμένους χειρουργούς.

Πιστός στις αρχές της ιατρικής επιστήμης και ηθικής, ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική –Τραυματολογία, στην Α’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ATTIKON», ενώ συνέχισε την εκπαίδευση και το κλινικό του έργο του στις εξειδικευμένες κλινικές, Klinik Maingau vom Roten Kreuz και Asklepios Klinik Seligenstadt στη Γερμανία.

Εκεί απέκτησε πολύτιμη γνώση κι εμπειρία πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στη Χειρουργική Ώμου, λαμβάνοντας αναγνώριση για το κλινικό του έργο υπό τη μορφή της ανάληψης θέσης Επιμελητή – Αναπληρωτή Διευθυντή (Leitender Oberarzt) Ορθοπαιδικής-Τραυματολογίας και Υπευθύνου Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων, στην Κλινική Χειρουργικής Ώμου, Klinik Maingau vom Roten Kreuz.

Παράλληλα, έχει αξιόλογο ακαδημαϊκό έργο, με μεγάλο αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων και αποκορύφωμα την ανακήρυξή του σε Διδάκτορα Ιατρικής του Πανεπιστήμιο Αθηνών, το 2013, λαμβάνοντας βαθμό «Άριστα» για τη διδακτορική του διατριβή.

Είναι μέλος της Γερμανικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας, AGA, καθώς και έκτακτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Παθήσεις Άνω Άκρου - Παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης - Επανορθωτική και Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Ισχύου-Γόνατος - Ποδοκνημικής και Άκρου Ποδός - Ελάχιστα Επεμβατική Νευροχειρουργική Εγκεφάλου

Ρήξη τένοντα στον Ώμο Ρήξη τένοντα στον Ώμο - Οριστική λύση με την αρθροσκόπηση Ώμου Η ρήξη ενός τένοντα στον ώμο αποτελεί μία από τις συχνότερες αιτίες πόνου και περιορισμού της κίνησης του χεριού. Οι τένοντες οι οποίοι υφίστανται συχνότερα ρήξη, είναι αυτοί που ανήκουν στο λεγόμενο στροφικό πέταλο του ώμου. Ο υπερακάνθιος είναι ο τένοντας, ο οποίος προσβάλλεται συχνότερα. Η ρήξη τένοντα στον […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο