Πάντος Κωνσταντίνος

Πάντος Κωνσταντίνος

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Διευθυντής του ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ
Παπανικολή 14-16, Χαλάνδρι
Κατόπιν Ραντεβού

Ο γυναικολόγος Πάντος Κωνσταντίνος έλαβε το πτυχίο της ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1981.Ειδικέυθηκε στη Μαιευτική- Γυναικολογία στο Π.Α και το 1988 του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύθηκε στον τομέα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Βασιλικό Νοσοκομείο της Μελβούρνης στην Αυστραλία(1987-1989).

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Με σχεδόν τριάντα χρόνια πείρας στη μαιευτική και γυναικολογία και είκοσι πέντε χρόνια ως ειδικός στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας δέχεται υπογόνιμα ζευγάρια από 34 χώρες από ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αυστραλίας και των Η.Π.Α..

Είναι κοινός τόπος ότι παρέχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες του ασθενούς και έτσι επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ακούραστος στην έρευνα για βελτιώσεις στην φροντίδα των ασθενών του και ταξιδεύοντας αδιάκοπα, ο Δρ Πάντος είναι παγκοσμίως γνωστός για την αφοσίωσή του στο αντικείμενο του και στο επιστημονικό Κέντρο του.

Είναι μέλος διεθνών οργανώσεων, μεταξύ άλλων της ESHERE-Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας, της εταιρείας Γονιμότητας Αυστραλίας, της Ακαδημίας Επιστημών Νέας Υόρκης, της Αμερικανικής Εταιρείας Γονιμότητας καθώς και εθνικών οργανώσεων περιλαμβανομένης της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Σήμερα, ο Δρ Πάντος ως ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ συνεχίζει να ανοίγει το δρόμο με τις νέες ιδέες του και τις εφαρμογές του στην αναπαραγωγική γενετική.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Εξωσωματική Γονιμοποίηση - Υστεροσκόπηση - Πλαστική σαλπίγγων - Σπερματέγχυση - Εξωσωματική Γονιμοποίηση & Εμβρυομεταφορά - Διάνοιξη διαφανούς ζώνης γονιμοποιημένου ωαρίου (Assisted Hatching) - Πρωτόκολλο φυσικού κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης - Πρωτόκολλο τροποποιημένου φυσικού κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης ή mini-IVF - Ωρίμανση ωαρίων στο εργαστήριο - in vitro maturation (IVM) - Κατάψυξη σπέρματος - τράπεζα σπέρματος - Δωρεά ωαρίων - εμβρύων - Προεμφυτευτική διάγνωση

baby.jpg ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ - Τα θαύματα της επιστήμης   Είναι πολύ δύσκολο πλέον  ένα ζευγάρι  που θέλει να κάνει παιδί και έχει σύμμαχο έναν καλό γιατρό  να μην τα καταφέρει, καθώς η επιστήμη έχει κάνει άλματα σε αυτόν τον τομέα και συνεχώς μας εκπλήσσει με τις νέες της ανακαλύψεις. Τα ποσοστά επιτυχίας πλέον είναι τέτοια που σχεδόν μια στις […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο