Νικολάου Καλλιόπη

Νικολάου Καλλιόπη

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
MSc - MD
Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Επιστημονικός συνεργάτης Β' Ψυχιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών Π.Γ.Ν. Αττικόν
Έλλης 8 & Αβέρωφ, Δάφνη
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ
2155050689

Η Δρ Νικολάου Καλλιόπη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργασθεί στην Β’ Παθολογική και στην Ψυχιατρική Κλινική του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, στο Ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός Αθηνών, στην Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πατρών και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής-Δαφνί όπου ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην ιατρική ειδικότητα της Ψυχιατρικής (1ο Ψυχιατικό τμήμα οξέων, Τμήμα Διατροφικών Διαταραχών και Εξάρτησης από το Διαδίκτυο, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου-τμήμα ενηλίκων και παιδοψυχιατρικό).

Παράλληλα με την ειδίκευση στην Ψυχιατρική, εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική θεραπεία (CBT). Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master in Neuroscience) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι επιστημονική συνεργάτης της Β’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αττικό και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με επιστημονικές εισηγήσεις σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι γραμματέας του Κλάδου Ψυχογηριατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας.

Ως επιστημονική συνεργάτης του προγράμματος Αριάδνη του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει συμμετάσχει στο εθελοντικό πρόγραμμα ενημέρωσης σε σχολεία, για την ασφάλεια και την εξάρτηση από το διαδίκτυο. Είναι εκπαιδεύτρια σε ιδιωτικό κέντρο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής και ιδρυτικό μέλος σε εταιρία on line ψυχοθεραπείας.

MyDoctors ajax loader

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Κατάθλιψη - Άγχος - Κρίσεις πανικού - Φοβίες - Διαταραχές σκέψεις / μνήμης / ύπνου / πρόσληψης τροφής - Ψυχοσωματικές εκδηλώσεις - Συμβουλευτική - Γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία

    Ρωτηστε τον Ιατρο