Μπαμπανέλου Αικατερίνη

Μπαμπανέλου Αικατερίνη

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
Εντατικολόγος
Διευθύντρια Πολυδύναμης ΜΕΘ Παίδων Ιασώ
Λεωφόρος Κηφισίας 320 & Σαρανταπόρου 37, Κηφισιά
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Η Μπαμπανέλου Αικατερίνη είναι παιδίατρος – εντατικολόγος, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Απέκτησε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας – παιδιατρικής, στο Νοσοκομείο Παίδων Παν. και Αγλ. Κυριακού, ενώ εξειδικεύθηκε στην εντατικολογία παίδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ίδιο νοσοκομείο.
Παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Κλινική και Νοσηλευτική Παιδιατρική – Έρευνα” του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Παιδιατρικής Διατροφής του Boston University School of Medicine.

Έχει ενεργό συμμετοχή σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια Παιδιατρικής και Εντατικολογίας ενώ είναι μέλος της APLS (Advanced Pediatric Life Support ) Hellas.
Υπήρξε επιμελήτρια της παιδοκαρδιοχειρουργικής ΜΕΘ του νοσοκομείου ΙΑΣΩ από το 2014 έως το Φεβρουάριο του 2017.

Από τον Φεβρουάριο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2021 υπήρξε επιμελήτρια της πολυδύναμης ΜΕΘ του νοσοκομείου Μητέρα. Από τον Φεβρουάριο του 2021 είναι διευθύντρια της πολυδύναμης παιδιατρικής ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιασώ.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Αύξηση και ανάπτυξη βρέφους και παιδιού - Τακτική παιδιατρική παρακολούθηση - Συμβουλευτική υποστήριξη εγκύων - Μητρικός θηλασμός - Αντιμετώπιση προβλημάτων πρόωρων νεογνών - Επείγοντα περιστατικά - Λοιμώξεις - Επισκέψεις κατ' οίκον

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο