Μεταξάς Ηλίας

Μεταξάς Ηλίας

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Εξειδίκευση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή
Λεωφόρος Κηφισίας 25Α, Αμπελόκηποι
28ης Οκτωβρίου 1, Κιάτο
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ
2106470720
2742024424
6932700065

Ο Ηλίας Μεταξάς είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την ειδικότητά του στην Μαιευτική – Γυναικολογία πραγματοποίησε στην Πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Είναι συνεργάτης της μαιευτικής κλινικής ΜΗΤΕΡΑ από το 1992.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στην Μαιευτική και Γυναικολογία και της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.

Ασχολείται με την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας τα τελευταία 15 χρόνια (πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας, σπερματέγχυση, IVF, κατάψυξη ωαρίων).

Συνεργάζεται με το ΥΓΕΙΑ IVF ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ από την ίδρυσή του.

Πεδία του κλινικού ενδιαφέροντος του αποτελούν επίσης η ενδοσκοπική χειρουργική (λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση), η γυναικολογική ενδοκρινολογία, η παθολογία τραχήλου/κολποσκόπηση και η κύηση υψηλού κινδύνου.

MyDoctors ajax loader

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Παρακολούθηση εγκυμοσύνης - Προγεννητικός έλεγχος - Φυσιολογικός τοκετός - Καισαρική τομή - Κύηση υψηλού κίνδυνου - Παθολογία κύησης - Ινομυώματα - Ενδομητρίωση - Παθολογία τραχήλου - Υστεροσκοπική / Λαπαροσκοπική επέμβαση - Εμμηνόπαυση - Έλεγχος υπογονιμότητας - Σπερματέγχυση - Τεχνικές εξωσωματικής - IVF σε φυσικό κύκλο - Κρυοσυντήρηση ωάριων

MyDoctors shutterstock 202543930 Διατήρηση της γονιμότητας – Κατάψυξη ωαρίων - Η διατήρηση της γονιμότητας είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για ιατρικές παρεμβάσεις και διαδικασίες που στοχεύουν στη διατήρηση της πιθανότητας μιας γυναίκας να επιτύχει εγκυμοσύνη ώστε να έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την οικογένειά της. Γράφει ο Δρ Ηλίας Μεταξάς, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Η διατήρηση της γονιμότητας μπορεί να ενδείκνυται: […]

    Ρωτηστε τον Ιατρο