Μάντακας Αριστείδης

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
MD, MRCOG, CCT (UK)
Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Ενδοσκοπικός Χειρουργός
Φανερωμένης 5 & Αγαμέμνονος 13, Χολαργός
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Μάντακας Αριστείδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969.

Είναι Μαιευτήρας Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην ενδοσκοπική χειρουργική (λαπαροσκόπηση – υστεροσκόπηση). Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας από το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων Γυναικολόγων της Μεγάλής Βρετανίας – Royal College of Obstetrician and Gynaecologists.

Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μιλάνο (Ιταλίας) μέτα απο εξετάσεις και αποφοίτησε το 1994 με τίτλο MD. Το 1995 απέκτησε την άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος στην Ιταλία (esame di stato).

Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό ως σημαιοφόρος αξιωματικός εκπαιδεύτηκε στην γενική χειρουργική και αγγειοχειρουργική. Διετέλεσε την υποχρεωτική θητεία υπαίθρου στο περιφερειακό ιατρείο Ρηχέας (Λακωνίας).

Εκπαιδεύτηκε στην γενική χειρουργική στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Συνέχισε την ειδίκευσή του στην Μαιευτική και Γυναικολογία στην Μεγάλη Βρετανία όπου παρέμεινε για 10 χρόνια. Εργάστηκε στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Σέφιλντ (Sheffield) και της Οξφόρδης (Oxford).

Απο τον Νοέμβριο 2011 επέστρεψε στην Ελλάδα και συνεργάζεται σαν επιστημονικός συνεργάτης με τα μεγαλύτερα μαιευτικά και γυναικολογικά κέντρα των Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια ρομποτικής χειρουργικής με το ρομποτικό σύστημα DaVinci και έχει την εμπειρία να εκτελεί γυναικολογικά χειρουργεία με αυτόν τον τρόπο.

Το 2015 απέκτησε την πιστοποίηση κολποσκόπησης από την Ελληνική Εταιρεία κολποσκόπησης και παθολογίας Τραχήλου που είναι και μέλος, έχοντας ολοκληρώσει την πρακτική του εκπαίδευση στην Μεγάλη Βρετανία και έχοντας περάσει με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις.

MyDoctors ajax loader

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Γυναικολογία - Μαιευτική - Λαπαροσκόπηση - Υστεροσκόπηση - Λαπαροτομία - Επεμβάσεις Τραχήλου - Κολπικές Επεμβάσεις

Υστεροσκόπηση Ο θεραπευτικός ρόλος της Υστεροσκόπησης - Η υστεροσκόπηση είναι μια μέθοδος ελάχιστα τραυματική, μοναδική και αναντικατάστατη για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων του εσωτερικού τμήματος της μήτρας. Ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Αριστείδης Μάντακας, με εξειδίκευση στην ενδοσκοπική χειρουργική, μας εξηγεί πώς γίνεται και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται. – Πώς γίνεται η υστεροσκόπηση, γιατρέ; Η υστεροσκόπηση είναι μία ενδοσκοπική χειρουργική επέμβαση κατά […]

    Ρωτηστε τον Ιατρο