Μακέδου Φωτεινή

Μακέδου Φωτεινή

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
MD, MSc
Επιμελήτρια Α’ Παθολογικής Κλινικής
Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών
Συνεργάτιδα Ιατρός Metropolitan General
Μετεκπαιδευθείσα στον Σακχαρώδη Διαβήτη
και στην Παχυσαρκία
Ευρυτανίας 10, Αμπελόκηποι
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Η Παθολόγος Μακέδου Φωτεινή, αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εν συνεχεία εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της ως Αγροτικός Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου. Μετά το πέρας της περιόδου αυτής εργάστηκε ως συνεργάτης ιατρός στο Ογκολογικό Τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Ακολούθως εργάστηκε ως ειδικευόμενη ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ενώ ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, Κοργιαλένειο-Μπενάκειο στην Αθήνα, όπου απέκτησε εμπειρία στην διαχείριση, διάγνωση και αντιμετώπιση περιστατικών ευρέος φάσματος της Παθολογίας.

Το 2015 της απονεμήθηκε ο τίτλος ειδικότητας της Εσωτερικής Παθολογίας, ενώ αμέσως μετά εργάστηκε ως Επιμελήτρια Παθολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στην Θεσσαλονίκη.

Από το 2017 έως το 2020 πραγματοποίησε εξειδίκευση Εντατικολογίας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας στον Πειραιά, όπου ασχολήθηκε με ασθενείς βαρεώς πάσχοντες και διασωληνωμένους.

Το 2020 ξεκίνησε το ιδιωτικό της ιατρείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Επιμελήτρια στο Μetropolitan General στον Χολαργό, όπου μεταξύ των άλλων καθηκόντων της ασχολείται με τους ασθενείς του Εξωτερικού Διαβητολογικού Ιατρείου της Κλινικής.

Η ιατρός είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων και πιο συγκεκριμένα έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας, αλλά και στον Διαβήτη και Παχυσαρκία, πρόκειται για μεταπτυχιακά προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρικού Τμήματος, τα οποία ολοκλήρωσε με βαθμό Άριστα.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Σακχαρώδης Διαβήτης - Προδιαβήτης - Παχυσαρκία - Μεταβολικό Σύνδρομο - Δυσλιπιδαιμίες - Αρτηριακή Υπέρταση - Λοιμώξεις - Αναιμία - Προληπτική Ιατρική

Προδιαβήτης Προδιαβήτης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Ο Προδιαβήτης αφορά μια μεταβολική διαταραχή, με δυνητικά αναστρέψιμο χαρακτήρα. Γι’ αυτό τον λόγο, η ιατρική κοινότητα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόληψη της διαταραχής αυτής. Η Παθολόγος Φωτεινή Μακέδου απαντά στις ερωτήσεις μας και εστιάζει στον τακτικό αιματολογικό έλεγχο και στη διατροφή. – Τι είναι ο προδιαβήτης και ποια η σημασία του; Προδιαβήτη έχουμε όταν […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο