Λογοθέτης Αντώνιος

Λογοθέτης Αντώνιος

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ - ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ
Επιστημονικός Συνεργάτης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών
Ιατρείο Αθήνας: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 3
Ιατρείο Γλυφάδας: Αγγέλου Μεταξά 14
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Χειρουργός – Ουρολόγος, Αντώνιος Λογοθέτης, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο το 2003.

Εκπαιδεύτηκε στην Παιδοχειρουργική στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και εν συνεχεία εκπαιδεύτηκε στην Ουρολογία, αρχικά στο Νοσοκομείο Σύρου.

Ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην Ουρολογία στην Πανεπιστημιακή κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου, όπου εκπαιδεύτηκε σε όλη την γκάμα της σύγχρονης ουρολογίας.

Μετεκπαιδεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εξειδικεύτηκε στην Νευροουρολογία και Ακράτεια (Southmead NHS Trust, Bristol) και στην Ογκολογική Ουρολογία (The Christie NHS Foundation Trust, Manchester).

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Β’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής και υποψήφιος διδάκτορας. Επίσης, είναι υπεύθυνος για το Ουροδυναμικό εργαστήριο στο Ιατρικό Αθηνών.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Nanoknife Εστιακή Θεραπεία για τον Καρκίνο Προστάτη - Καρκίνος των Όρχεων - Καρκίνος του Προστάτη - Καρκίνος του Νεφρού - Καρκίνος Ουροδόχου Κύστης - Βιοψία Προστάτη - PSA - Πολυπαραμετρική Μαγνητική Προστάτη - Ανδρολογικά προβλήματα - Στυτική Δυσλειτουργία - Ανδρική Υπογονιμότητα - Λιθίαση του Ουροποιητικού - Κυστεοσκόπηση - - Προβλήματα Ούρησης - Νευροουρολογία

MyDoctors Logothetis nanoknife1 Nanoknife: Εστιακή θεραπεία για τον Καρκίνο του Προστάτη - Μια νέα πολλά υποσχόμενη θεραπεία Οι εστιακές θεραπείες υπόσχονται έλεγχο του καρκίνου του προστάτη χωρίς επιπλοκές στην ούρηση και τη σεξουαλική λειτουργία. Είναι βάσιμες οι υποσχέσεις αυτές; Πότε και πώς γίνονται; Ο Χειρουργός Ουρολόγος Αντώνιος Λογοθέτης απαντά στις ερωτήσεις μας, στη συνέντευξη που ακολουθεί. Με ποια κριτήρια καθορίζεται η αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη; Η […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο