Λέλες Σωτήριος

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
Ιατρικό Ψυχικού: Άντερσεν 1, Νέο Ψυχικό
Σοφίας Βέμπο 35 & Ανδρέα Παπανδρέου 115, Γλυφάδα
Κατόπιν ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Dr Λέλες Σωτήριος σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Varese Universita’ degli studi D’ Insubria(1997-2003) από την οποία αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου λίαν καλώς.

Έλαβε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, διευθυντής καθηγητής Παναγιώτης Παπαγγελόπουλος.

Η άρτια εκπαίδευσή του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η συχνή συμμετοχή του σε συνέδρια και σεμινάρια καθώς και η καθημερινή ενασχόλησή του με το χειρουργείο, του δίνουν τη δυνατότητα να διεξάγει επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς του αποτελεσματική ιατρική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Προϋπηρεσία

Universita degli Studi di Pavia – Universita degli Studi Insubria Varese Italy
Γ.Ν. Φιλιατων Χειρουργική Κλινική διευθυντής Νικόλαος Κατσαμάκης
Γ.Ν. Φιαλιατων Ορθοπαιδική Κλινική διευθυντής Αθανάσιος Μποροδήμος
Π.Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ διευθυντής καθηγητής Παναγιώτης Παπαγγελόπουλος
Γ.Ν.Α. ΚΑΤ ΒΜΧΧ διευθυντής Δημήτριος Ευσταθόπουλος
Γ.Ν.Α. ΚΑΤ Παιδοορθοπαιδική Κλινική διευθυντής Ευγένιος Βλάχος
St. Anna Clinic διευθυντής καθηγητής Γεώργιος Γοδολιας

MyDoctors ajax loader

knee-pain-man-660-4.jpg Εξατομικευμένη Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος. - Η ολική αρθροπλαστική του γόνατος είναι μια επέμβαση αντικατάστασης των αρθριτικών επιφανειών του γόνατος με ειδικές προθέσεις, η οποία έχει ως σκοπό να απαλλάξει τον ασθενή από τον πόνο και την αναπηρία της αρθρίτιδας, επιτρέποντας του να ανακτήσει τη λειτουργικότητα της άρθρωσης και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του.Η σωστή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων της […]

    Ρωτηστε τον Ιατρο