Λαουλάκος Δημήτριος

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Διευθυντής της Kλινικής Πλαστικής Χειρουργικής, Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών
Λεωφ. Κηφισίας 18, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Κατόπιν Ραντεβού

O Πλαστικός Χειρουργός Λαουλάκος Δημήτριος είναι Διευθυντής της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, από το 2008.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990. Τον Αύγουστο 1991, ο πλαστικός Χειρουργός Δημήτριος Λαουλάκος πήρε το πτυχίο Καταδυτικής και Υπερβαρικής Ιατρικής, στα Ναυτικά Νοσοκομεία Αθηνών και Σαλαμίνας, ενώ τον Μάρτιο του 1996 και τον Μάρτιο του 2001 πήρε πτυχίο Εξειδικευμένης Υποστήριξης Ζωής Τραυματία (ATLS), δύο φορές, στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τον Ιούνιο του 2000 ειδικεύτηκε στην Πλαστική, την Επανορθωτική και την Αισθητική Χειρουργική στην Αθήνα, έχοντας πρώτα εκπαιδευτεί σε νοσηλευτικά ιδρύματα του Ην. Βασιλείου. Τον Νοέμβριο 2001 πήρε Πτυχίο Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS) στο Graz της Αυστρίας, ενώ στη συνέχεια έκανε Μετεκπαίδευση στο νοσοκομείο NOTTINGHAM CITY HOSPITAL (2004-2006), στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκπαιδευόμενος σε μικροχειρουργικές τεχνικές αποκατάστασης στήθους μετά από μαστεκτομή, αλλά και σε αντιμετώπιση σαρκώματος μαλακών μορίων.

Ο ιατρός Λαουλάκος Δημήτριος έχει βραβευτεί 6 φορές στο Ελληνικό συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (1999, 2001, 2001, 2003, 2011 & 2015) για εργασίες, πρωτότυπες κλινικές μελέτες, παρουσιάσεις και προφορικές ανακοινώσεις του σχετικά με θέματα της ειδίκευσής του.

Επίσης έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Συνεχώς ερευνά και μελετά τα καινούρια δεδομένα της ειδικότητάς του όντας συνδρομητής σε διεθνή καταξιωμένα περιοδικά αλλά και διεθνή συνέδρια, αισθητικής αλλά και επανορθωτικής χειρουργικής.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Ρυτιδεκτομή (Facelift - Minilift)- Ανόρθωση λαιμού - Βλεφαροπλαστική - Ωτοπλαστική - Ρινοπλαστική - Μειωτική μαστών - Αυξητική μαστών - Ανόρθωση μαστών - Κοιλιοπλαστική - Ανόρθωση Μηρών - Ανόρθωση Γλουτών - Βραχιονοπλαστική - Λιποαναρρόφηση / Λιπογλυπτική - Αποκατάσταση μετά από μαζική απώλεια βάρους - Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή - Αποκατάσταση ελλειμμάτων μετά από καρκίνο/τραύμα - Μικροχειρουργική

µαστεκτοµή Αποκατάσταση µαστού µετά από µαστεκτοµή: Ο ρόλος του Πλαστικού Χειρουργού - Η επέμβαση αποκατάστασης μαστού απευθύνεται στις γυναίκες που υποβάλλονται σε ακρωτηριασμό του μαστού, συνήθως, λόγω καρκίνου του μαστού. Νεότερες τεχνικές επιτρέπουν στον χειρουργό να δημιουργήσει έναν μαστό πολύ παρόμοιο με τον φυσικό. Η ανακατασκευή μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της μαστεκτομής ή και αρκετούς μήνες ή έτη αργότερα. Για τις χειρουργικές διαδικασίες, αλλά και […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο