Λαγού Άννα

Λαγού Άννα

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
DDS, MSc, PhD
Περιοδοντολόγος - Εμφυτευματολόγος, Tufts University, Boston, US
Μαρασλή 13, Κολωνάκι
Κατόπιν Ραντεβού

Η Δρ Λαγού Άννα αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών  το 1994. Στη συνέχεια ακολούθησε τριετείς μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την Περιοδοντολογία και τα Εμφυτεύματα στο Tufts University, School of Dental Medicine στη Βοστώνη των ΗΠΑ απ’ όπου και έλαβε το πτυχίο της καθώς και το Master of science με τίτλο “The use of resin ionomer to treat root furcation of molar teeth”.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έλαβε το διδακτορικό της από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και κατόπιν εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στις στοματικές εφαρμογές Laser λαμβάνοντας τις πιστοποιήσεις Module I και ΙΙ της SOLA International.

Η  Δρ Λαγού συμμετείχε στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών στο τομέα της Περιοδοντολογίας στο Tufts University, School of Dental Medicine στη Βοστώνη των ΗΠΑ  καθώς και των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών της Περιοδοντολογίας στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Περιοδοντολογίας, της Ακαδημίας Οστεοενσωμάτωσης, της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρίας καθώς και της Εταιρίας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης όπου τελεί και καθήκοντα αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συμμετέχει τακτικά σε οδοντιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παρουσιάσεις που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Περιοδοντολογίας και των εμφυτευμάτων. Έχει διατελέσει ενεργό μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού διοργάνωσης και τέλεσης Μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων για οδοντιάτρους.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων - Πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των περιοδοντικών ιστών - Ανάπλαση των μαλθακών (ούλα) και σκληρών (οστούν) ιστών - Πλαστική χειρουργική των ιστών

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο