Λάμπος Γεώργιος

Λάμπος Γεώργιος

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
MD, PhD
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Ειδικός Αναπαραγωγής
Fertility Specialist
Αιμιλίου Βεάκη 45 & Δελφών 18, Περιστέρι
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Δρ. Γεώργιος Λάμπος είναι Μαιευτήρας, Χειρουργός- Γυναικολόγος, Ειδικός Ανθρώπινης Αναπαραγωγής.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (Master) από την Ιατρική  Σχολή ΕΚΠΑ στην ¨Παθολογία Κύησης¨.

Έχει λάβει κατόπιν εξετάσεων Πανεπιστημιακό Δίπλωμα(Diplome Universitaire) στην Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία, Υπογονιμότητα και την Εξωσωματική στο Πανεπιστήμιο Paris- Saclay, Παρίσι.

Έχει συνεργαστεί με την Κλινική Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Pederzolli, στην Βερόνα Ιταλίας, λαμβάνοντας πιστοποιητικό διενέργειας λαπαροσκοπικών επεμβάσεων ενώ έχει μεταβεί στο Κέντρο Εξωσωματικής του Νοσοκομείου FOCH στο Παρίσι, όπου είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί πάνω στις πλέον σύγχρονες τεχνικές Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE) και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας (ISGE), ενώ έχει υπάρξει μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιρλανδίας (IMC).

Έχει διατελέσει συνεργάτης της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής  της Β Μαιευτικής Γυναικολογικής  του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΝ, υπό τη Διεύθυνση του καθηγητού κου Κρεατσά και του ιατρείου Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής και Εμμηνόπαυσης  της Γ’ Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, υπό τη Διεύθυνση του καθηγητού κου Σαλαμαλέκη.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε Ελλάδα και Κύπρο του Διεθνούς Σεμιναρίου Μαιευτικών Επειγόντων ALSO.

Έχει εργαστεί σαν Ειδικευόμενος Ιατρός στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και στη Μονάδα Εξωσωματικής του ΔΠΘ, υπό την Διεύθυνση του καθηγητού κου Νικολέτου.

Έχει διατελέσει ομιλητής σε Ιατρικά Συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Μαιευτική, Γυναικολογία, Υπογονιμότητα

Ενδοµητρίωση Ενδοµητρίωση: Ο εχθρός της γονιµότητας - Η ενδομητρίωση είναι μια διαδεδομένη νόσος που προσβάλλει το 2-10% των γυναικών παγκοσμίως. Περίπου πέντε στις 10 γυναίκες με ενδομητρίωση θα εκδηλώσουν υπογονιμότητα, ενώ η εμφάνισή της συμπίπτει με την αναπαραγωγική ηλικία. Ο Ειδικός Αναπαραγωγής, Δρ Γεώργιος Λάμπος, απαντά στις ερωτήσεις μας, σχετικά με την πάθηση. Τι είναι η ενδομητρίωση και πώς εκδηλώνεται; Είναι μια χρόνια […]
MyDoctors shutterstock 1457837060 1 Θεραπεύοντας την Υπογονιμότητα: Η σύγχρονη προσέγγιση - Συνεχώς ολοένα και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν στον Ειδικό Αναπαραγωγής προσδοκώντας τη γέννηση ενός παιδιού. Τα ζευγάρια προσπαθούν να διερευνήσουν την πιθανότητα να πάσχουν από κάποια αιτία ή πάθηση που οδηγεί σε υπογονιμότητα και να τη θεραπεύσουν. Ο τελικός στόχος είναι πάντα η έλευση ενός παιδιού. Η καθυστέρηση του χαρμόσυνου νέου γεμίζει ανασφάλεια και άγχος το […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο