Κυπραίου Αργυρώ

Κυπραίου Αργυρώ

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ
Χειρουργός ΩΡΛ & Πλαστικής Προσώπου
Diplomat of International Board for Certification Πλαστικής & Επανορθωτικής Προσώπου
Διευθύντρια Τμήματος Λειτουργικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός | Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ – Όμιλος ΥΓΕΙΑ
Μπουμπουλίνας 31, Πειραιάς
ΥΓΕΙΑ: Ερυθρού Σταύρου 4, Μαρούσι
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Η ιατρός Κυπραίου Αργυρώ γεννήθηκε στον Πειραιά.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έκανε υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, Τμήμα Γενικής Χειρουργικής.

Στη συνέχεια έκανε ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Μεταξά το 1996.

Έκανε clinical attachment στο Νοσοκομείο Wythensaw-Withington, S. Manchester, U.K, Τμήμα ΩΡΛ.

Έκανε μετεκπαίδευση στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου στο Πανεπιστήμιο UIC, Chicago, USA και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επανορθωτική ρινοπλαστική.

Eξειδικεύεται στην πρωτοπαθή και επανορθωτική ρινοπλαστική.

Έχει στο ενεργητικό της περί τα 6000 περιστατικά στο ευρύτερο φάσμα της ρινοχειρουργικής: εξειδικευμένες επεμβάσεις ρινικού διαφράγματος, ρινικών πολυπόδων και περίπλοκες περιπτώσεις επανορθωτικής ρινοπλαστικής στις οποίες εφαρμόζει όλες τις νέες τεχνικές που έχουν ανακοινωθεί διεθνώς.

Η Δρ. Κυπραίου Αργυρώ έχει επίσης εξειδίκευση στην αποκατάσταση του πτερυγίου ωτός μετά από εκ γενετής ελλείψεις ή αφαίρεση ογκιδίων και καρκινωμάτων τόσο από το αυτί όσο και σε όλο το πρόσωπο. Έχει καίρια σημασία όχι μόνο να γίνει η αφαίρεση της βλάβης σε υγιή όρια αλλά και η αισθητική αποκατάσταση και λειτουργία του προσώπου να είναι άριστη.

Πιστοποιημένη χειρουργός από το International Board for Certification in Facial Plastic and Reconstructive Surgery: Πρόκειται για ένα διεθνές δίπλωμα που έχει σκοπό να δημιουργήσει υψηλό επίπεδο γνώσεων στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής προσώπου παγκοσμίως.

Να σημειωθεί ότι η κα Κυπραίου Αργυρώ είναι η πρώτη χειρουργός στην Ελλάδα που κατακτά αυτό το σημαντικό δίπλωμα κάνοντας πράξη τα όσα πρεσβεύει για τη συνεχιζόμενη υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και εφαρμογή των αρτιότερων τεχνικών χειρουργικής σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα.

Η πιστοποίηση των χειρουργών γίνεται όχι μόνο διαμέσου εξετάσεων σε ευρύ πεδίο κρανιοπροσωπικής χειρουργικής, τραύμα στο πρόσωπο και κρανίο, αφαίρεση καρκινωμάτων με κρημνούς αποκατάστασης, δερματολογίας, ογκολογίας και κάθε είδους αισθητικής παρέμβασης στο πρόσωπο αλλά και εξέταση από ειδική επιτροπή καθηγητών του βιογραφικού των χειρουργικών τεχνικών και της εξέλιξης γενικότερα του χειρουργού ώστε να είναι ικανός να λάβει μέρος στην όλη διαδικασία.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: ΩΡΛ Επεμβάσεις - Ρινοπλαστική - Πλαστική προσώπου - Μη Επεμβατικές Θεραπείες

MyDoctors rinoplastiki 01 Τα βήματα μιας επιτυχημένης Ρινοπλαστική - Η ρινοπλαστική είναι η πρώτη σε ζήτηση επέμβαση στην πλαστική χειρουργική προσώπου παγκοσμίως. Για τα μυστικά μιας επιτυχημένης ρινοπλαστικής, μας μιλάει η Χειρουργός Ω.Ρ.Λ Αργυρώ Κυπραίου, που πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό η μύτη να εξατομικεύεται, ώστε να ταιριάζει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ασθενή αλλά και στην προσωπικότητά του. – Ποιος αποφασίζει για το […]
bio-image-3-768x668.jpg Ποια είναι τα βήματα μιας επιτυχημένης ρινοπλαστικής - Η ρινοπλαστική είναι η πρώτη σε ζήτηση επέμβαση στην πλαστική χειρουργική προσώπου παγκοσμίως.Ομορφαίνει το πρόσωπο, αναδεικνύει τα χείλη, το μέτωπο, τα ζυγωματικά και ταυτόχρονα συμβάλλει στην ελεύθερη αναπνοή.Ποιά είναι όμως τα μυστικά μιας επιτυχημένης ρινοπλαστικής; Επιλογή του χειρουργούΤο κυριότερο βήμα πριν προχωρήσουμε σε μια τόσο σημαντική επέμβαση που αφορά το πρόσωπό μας είναι η επιλογή […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο