Κουτρολίκος Κωνσταντίνος

Κουτρολίκος Κωνσταντίνος

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
MD
Ερυθρού Σταύρου 6, Μαρούσι, Ελλάδα
Μεταμορφώσεως & Καραϊσκάκη 76, Ιτέα Φωκίδας
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Κουτρολίκος Κωνσταντίνος είναι αναγνωρισμένος πιστοποιημένος Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός από το 2012. Είναι αφοσιωμένος να παρέχει στους ασθενείς του ποιοτικά προηγμένες νέες τεχνικές Πλαστικής Χειρουργικής με μακροχρόνια και φυσικά αποτελέσματα.

Ο Δρ Κωνσταντίνος Κουτρολίκος είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1999. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών του σπουδών υπηρέτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας την στρατιωτική του θητεία και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείου Καρπενησίου και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγράφων ως αγροτικός Ιατρός.

Η εκπαίδευση στην ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής ξεκίνησε στη Β΄ Χειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και ολοκληρώθηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής & Μονάδας Εγκαυμάτων του Π.Γ.Ν. Αττικής «ΚΑΤ», αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία στην τραυματολογία και σε μια πληθώρα επεμβάσεων και περιστατικών στον τομέα της αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής, ειδικώς στον τομέα της μικροχειρουργικής, της αποκατάστασης ελλειμμάτων κεφαλής, τραχήλου και άκρας χειρός καθώς και αποκατάστασης μαστού., στην αντιμετώπιση βαρέων τραυμάτων και εγκαυμάτων, στην επανορθωτική χειρουργική μετά από ογκολογικές επεμβάσεις.

Ως Πλαστικός Χειρουργός μετεκπαιδεύτηκε στο νοσοκομείο Chelsea & Westminister στο Λονδίνο και σε επιλεγμένα νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές στην Νέα Υόρκη, αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρία πάνω στις νεότερες εξελίξεις και τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής (λιπογλυπτική smartLipo, αποκατάσταση μαστού – one stage, αυξητική στήθους με χρήση αυτόλογου λίπους, αποκατάσταση περιγράμματος σώματος, ρινοπλαστική, facelift, LimitScar Βλεφαροπλαστική κ.ά.).

Μετά την επιτυχημένη πορεία στο Λονδίνο, δόθηκε στον πλαστικό χειρουργό Δρ. Κωνσταντίνο Κουτρολίκο η δυνατότητα να αναλάβει την διεύθυνση του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής των NewMEDI, για την δημιουργία ενός ιατρικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών, το οποίο καλύπτει ποικίλες ανάγκες στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Αυξητική/ Ανόρθωση Στήθους - Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή - Βλεφαροπλαστική - Ρινοπλαστική - PAL Λιποαναρρόφηση - Κοιλιοπλαστική - Ωτοπλαστική - Ανόρθωση βραχιόνων - Mommy Makeover - Λίφτινγκ Προσώπου - Vaser Lipo-High Definition - Γυναικομαστία - Daddy Makeover

Βλεφαροπλαστική Βλεφαροπλαστική - Για ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα! Σύμφωνα µε ένα παλιό ρητό «τα µάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής µας» τα οποία αποκαλύπτουν τα βαθύτερα αισθήματά µας. Στα µάτια φαίνεται η χαρά µας. Στα µάτια η πίκρα και ο πόνος. Στα µάτια η αγάπη, ο έρωτας, η νιότη. Τι συμβαίνει όμως όταν αυτά παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης και […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο