Κομνηνός Χρήστος

Κομνηνός Χρήστος

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ
MD, MSC, PhD, FEBU
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Διευθυντής Κέντρου Αναπλαστικής & Προηγμένης Χειρουργικής Ουρολογίας
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
Εξειδικευθείς στη Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική Ουρολογία
στο Cleveland Clinic Severance Hospital στις ΗΠΑ
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Κηφισίας 56 & Δελφών 2, Μαρούσι
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Κομνηνός Χρήστος είναι Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Διευθυντής του Τμήματος Αναπλαστικής και Προηγμένης Χειρουργικής Ουρολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και Διδάκτωρ Ουρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εξειδικευτεί στην ρομποτική και λαπαροσκοπική χειρουργική, την ενδοουρολογία και την αντιμετώπιση των ουρολογικών ογκολογικών παθήσεων στα Νοσοκομεία Severance στη Σεούλ και Cleveland Clinic στις ΗΠΑ.

Στο ιατρείο του, σε έναν σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, πραγματοποιούνται μια σειρά από ιατρικές υπηρεσίες όπως διορθική υπερηχογραφία, έλεγχος γονιμότητας, εξέταση προστάτη, κυστεοσκόπηση, περιτομή, υπέρηχος νεφρών, ουροδόχου κύστεως και προστάτη, όπως επίσης triplex οσχέου και πέους, αντίστοιχα.

Ο Δρ Κομνηνός Χρήστος έχει πραγματοποιήσει και συμμετάσχει σε περισσότερες από 1000 ρομποτικές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της ουρολογίας.

Είναι ο μοναδικός χειρουργός στην Ελλάδα που πραγματοποιεί την τεχνική της Ρομποτικής retzius-sparing προστατεκτομής και ένας από τους ελάχιστους παγκοσμίως.

Τέλος, συμμετείχε στην πραγματοποίηση της πρώτης παγκοσμίως ρομποτικής μερικής νεφρεκτομής με τη χρήση της καινούριας μονής οπής πλατφόρμας του ρομπότ Da Vinci. Αντικείμενο ενασχόλησης του αποτελεί η σύγχρονη, και όσο το δυνατόν με την πιο ελάχιστη παρέμβαση, αντιμετώπιση όλου του φάσματος των ουρολογικών και γεννητικών παθήσεων και των δυο φύλων.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Παθήσεις Προστάτη - Παθήσεις Ουροδόχου Κύστης - Ακράτεια Ούρων - Παθήσεις Νεφρών - Παθήσεις Ουρητήρα - Λιθίαση - Καρκίνος Πέους - Ανδρική Υπογονιμότητα - Κιρσοκήλη - Στυτική Δυσλειτουργία

MyDoctors shutterstock 1702417429 min 1 Rezum: Πρωτοποριακή μέθοδος για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη - Ο προστάτης είναι ένας αδένας, ο οποίος βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη με σχήμα και μέγεθος κάστανου. Από το κέντρο του προστάτη περνάει ένα τμήμα της ουρήθρας και σε περίπτωση αύξησης του μεγέθους του (διόγκωση του προστάτη), αποφράσσεται η ουρήθρα με αποτέλεσμα την εκδήλωση συμπτωμάτων κατά την ούρηση. Η κατάσταση αυτή καλείται καλοήθης υπερπλασία […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο