Κεραμάρης Νικόλαος

Κεραμάρης Νικόλαος

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
MD, DSc, PhD
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Μετεκπαιδευθείς σε Μ. Βρετανία στη Σπονδυλική Στήλη, Αθλητιατρική, Aναγεννητική Ιατρική
Επιστημονικός Διευθυντής Ortho Regen Institute
Βασ. Σοφίας 104, Πλατεία Mαβίλη
Κατόπιν Ραντεβού

Ο ιατρός Δρ Κεραμάρης Νικόλαος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με πολυετή εμπειρία και μακρά μετεκπαίδευση στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης και στην Αθλητιατρική, ενώ έχει αξιόλογη κλινική και ερευνητική εμπειρία στον νέο και ανερχόμενο τομέα της Αναγεννητικής Ιατρικής. Αυτή είναι άλλωστε και η αλληγορία του κατοχυρωμένου σήματος αυτού του διαδικτυακού τόπου, όπου το δένδρο της Ορθοπαιδικής συνδυάζεται με την σπονδυλική στήλη και τις παραμορφώσεις της, αλλά και την έλικα του DNA.

Ο Δρ. Νικόλαος Χρ. Κεραμάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Παν. Θεσσαλίας (Λάρισα) και εκπαιδεύτηκε στην Ορθοπαιδική σε διάφορα Νοσοκομεία της Ελλάδος, αλλά και της Μεγάλης Βρετανίας λαμβάνοντας τον τίτλο ειδικότητας της Ορθοπαιδικής το 2012 από την Περιφέρεια Αττικής. Παράλληλα είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής  του Παν Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών διπλωμάτων στην Αθλητιατρική και Ιατρική εκπαίδευση από το University of Sheffield και Διοίκησης Μονάδων Υγείας από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ).

Στη συνέχεια είχε την τιμή να μετεκπαιδευθεί στην Αθλητιατρική στην Κλινική Αθλητιατρικής και Αθλητικών Κακώσεων του Πανεπιστημίου Queen Mary’s University of London υπό τους Καθηγητές John King & Nicola Maffuli (2012). Το 2013 κατέλαβε, κατόπιν ανοικτού διαγωνισμού, τη θέση του Spinal Fellow of the Centre for Spinal Studies and Surgery στο Queen’s Medical Centre (Nottingham University Hospitals, UK), ενώ το 2013-2014 συνέχισε την εξειδίκευση του στην σπονδυλική στήλη (Senior Spinal Fellow) στην Κλινική Σπονδυλικής Στήλης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Οξφόρδης John Radcliffe Hospital & στο εξειδικευμένο ορθοπαιδικό κέντρο Nuffield Orthopaedic Centre (Oxford University Hospitals, UK). Την περίοδο 2014-2016 εργάστηκε ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός σε διάφορα νοσοκομεία της Βρετανίας, ενώ το 2016 εργάστηκε ως εξειδικευμένος Χειρουργός στη Μονάδα Σπονδυλικής Στήλης του σημαντικότερου Ορθοπαιδικού Νοσοκομείου του Ηνωμένου Βασιλείου , του Royal National Orthopaedic Hospital (Stanmore, London, UK) ως μέλος της ομάδας του φημισμένου χειρουργού Σπονδυλικής Στήλης Adrian Casey.

Το 2017 ο ιατρός διετέλεσε μέλος του διδακτικού προσωπικού της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ τέλη του 2017 ξεκίνησε δραστηριότητα ως ιδιώτης Ορθοπαιδικός χειρουργός στην Αθήνα συνεργαζόμενος με το Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού και την Ευρωκλινική.

Tο 2018 εργάστηκε ως έμμισθος συνεργάτης (Visiting Fellow – Locum Specialist Registrar) στην μεγαλύτερη Κλινική Σπονδυλικής Στήλης της Μεγάλης Βρετανίας, το Greater Manchester Centre for Clinical Neurosciences (Salford Royal Hospital, Salford, Manchester, UK).

Από το Φλεβάρη 2019 έχει πλήρως εγκατασταθεί στην Αθήνα αναλαμβάνοντας και τα καθήκοντα του Επιστημονικού Υπευθύνου – Διευθυντού του Τμήματος Ορθοπαιδικής και Σπονδυλικής Στήλης στη Γενική και Μαιευτική Κλινική «ΡΕΑ», ενώ παράλληλα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στο Ιατρείο Χρονίου Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας της Α’ Αναισθησιολογικής Κλινικής του Παν. Αθηνών (Διευθ Καθ. Ι. Σιαφάκα). Ταυτόχρονα συνεχίζει την εκπαιδευτική και ερευνητική του δραστηριότητα ως διδάσκων στο μεταπτυχιακό «Αλγολογία» της Ιατρικής Σχολής του Παν. Αθηνών, αλλά και στο προπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Οσφυαλγία/Αυχεναλγία - Θεραπευτικές προσεγγίσεις στην παθολογία της Σπονδυλικής Στήλης - Αναγεννητική Ιατρική - Τενοντοπάθεια - Οστεοαρθρίτιδα - Ενθεσίτιδες/Ενθεσιοπάθεια - Ωλένια Νευρίτιδα - Σύνδρομο του Καρπιαίου Σωλήνα - Ρήξη Τενοντίου Πετάλου Ώμου - Σύνδρομο Πρόσκρουσης Ώμου - Τενοντίτιδα (Τένοντο-ελυτρίτιδα) De Quervain - Ορογονοθυλακίτιδες - Σύνδρομο Συμφυτικής Θυλακίτιδος (<<Παγωμένος Ώμος>>) - Ρήξη Μηνίσκου - Ρήξη ΠΧΣ - Τενοντοπάθεια του Ώμου - Χρήση του PRP (πλάσμα αίματος πλούσιο σε αιμοπετάλια) στο Μυο-σκελετικό σύστημα - Χρήση της καινοτομικής τεχνολογίας LIPOGEMS στο Μυο-σκελετικό σύστημα

MyDoctors Keramaris 2 shutterstock 573046162 Η Αναγεννητική Ιατρική στην Υπηρεσία της Ορθοπαιδικής - Η ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να αντιπαλέψει με τη φθορά και το γήρας δημιούργησε ένα νέο κλάδο της Ιατρικής, την Αναγεννητική Ιατρική, η οποία διαχέεται οριζόντια σε όλες τις ειδικότητες της Ιατρικής. Η Αναγεννητική Ιατρική ασχολείται με την αντιστροφή και επιβράδυνση της γήρανσης του οργανισμού μέσω της χρήσης βιολογικών εργαλείων, όπως η χρήση αυξητικών παραγόντων […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο