Κατσίβας Παντελής

Κατσίβας Παντελής

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Ιατρείο Κηφισιάς: Χ. Τρικούπη 197 & Σειρήνων, Κηφισιά
Ιατρείο Ασπρόπυργου: Λ. Δημοκρατίας & Αχαρνών 1
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο χειρουργός ουρολόγος Κατσίβας Παντελής είναι γεννημένος στη Αδελαΐδα Αυστραλίας το 1972.

Σε ηλικία 10 ετών επέστρεψε στη Ελλάδα και μετά την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης (1990) σπούδασε ιατρική και αποφοίτησε σε 6 έτη με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου στο Π.Ι Μεθώνης και στο κέντρο υγείας Πύλου Μεσσηνίας (2004) συνέχισε την εκπαίδευση του ολοκληρώνοντας το πρώτο τμήμα ειδικότητας της χειρουργικής Ουρολογίας (Τμήμα Γενικής Χειρουργικής) στο Νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης», Τμήμα Παιδοχειρουργικής-Παιδοουρολογίας και εν συνέχεια το δεύτερο τμήμα της ειδικότητος στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου Πολυκλινική Αθηνών υπό του διευθυντού κ. X. Κατσιφώτη, σε συνδυασμό με ειδική εκπαίδευση στην πλαστική χειρουργική στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου Γ.Ν.Α Γ. Γεννηματάς υπό του διευθυντού κ. Δ. Τσούτσου, καθώς και εκπαίδευση στην γυναικολογία στο Β’ Μαιευτικό-Γυναικολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου με διευθυντή τον κ. Χ. Μπαλαφούτα.

Μετά το πέρας της περιόδου της ειδικότητας, έλαβε τον τίτλο του ουρολόγου κατόπιν εξετάσεων (04/2010).

Μετά την λήψη της ειδικότητας, έλαβε μεταπτυχιακή εκπαίδευση – άσκηση στη ουρολογική κλινική του Γ.Ν.Α. Νικαίας στην εκτέλεση και γνωμάτευση υπερήχων στην ουρολογία και, μετά από ειδικές εξετάσεις του Υπουργείου Υγείας, νόμιμη αδεία διενέργειας υπερήχων ουροποιητικού (03/2011).

Κατά την περίοδο της ειδικότητας και μετά από αυτήν, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση σε νέες τεχνικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις έχουν οδηγήσει τον ιατρό σε συμμέτοχη σε κέντρα αναφοράς διαφόρων ουρολογικών παθήσεων με μόνο σκοπό την καλύτερη γνώση επ’ ωφελεία του ασθενούς.

Από το 2011 ο χειρουργός ουρολόγος Παντελής Κατσίβας είναι διευθυντής ουρολογικής κλινικής στο ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΕΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΑΘΗΝΑ), επιμελητής ε.σ. στο νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ (ΑΘΗΝΑ) καθώς και συνεργάτης στις παρακάτω ιδιωτικές κλινικές:

  • ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΑΘΗΝΑ)
  • ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
  • ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
  • CITY CLINIC (ΑΘΗΝΑ)

Ο χειρουργός ουρολόγος Παντελής Κατσίβας είναι μέλος όλων των μεγάλων ουρολογικών εταιριών όπως:

  • Ελληνική ουρολογική εταιρία
  • Ευρωπαϊκή ουρολογική εταιρία
  • Παγκόσμια ενδοουρολογική κοινότητα
  • ΟΝΟΓΟ (Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας Γυναικολογικής Ουρολογίας)

Ο χειρουργός ουρολόγος Παντελής Κατσίβας από το 2013 είναι μέλος του πολυϊατρείου ΗΧΩ με σκοπό να συνενώσει τις δυνάμεις του με τα άλλα καταξιωμένα μελή του, θέλοντας να συμβάλει στην πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και στην «ολιστική» προσέγγιση των ασθενών της Αττικής και των βορείων προαστίων ειδικότερα.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Καρκίνος του προστάτη - Καλοήθης υπερπλασία του προστάτη - Προστατίτιδα - Καρκίνος των όρχεων - Υδροκήλη - Κιρσοκήλη - Νόσος Peyronie (Περονί) – Πεϊκή κάμψη - Φίμωση Πέους - Στυτική δυσλειτουργία - Παθήσεις κύστης - Γυναικεία ακράτεια ούρων - Καρκίνος ουροδόχου κύστης - Θηλώματα κύστης - Καρκίνος του νεφρού - Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) - Ουρολοιμώξεις - Ανδρική υπογονιμότητα - Λιθίαση του ουροποιητικού

Υπερπλασία Θεραπεία της Καλοήθους Υπερπλασίας του Προστάτη µε Ελάχιστα Επεµβατικές Μεθόδους - Από την εποχή της ανοιχτής διακυστικής προστατεκτομής, με την τομή, την επταήμερη νοσηλεία, τις ενοχλήσεις και την αφαίρεση του ενοχλητικού καθετήρα μετά από δυο εβδομάδες, περάσαμε τα τελευταία χρόνια στις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους θεραπείας, με μονοήμερη νοσηλεία και αφαίρεση του καθετήρα, το αργότερο σε δυο ημέρες μετά την επέμβαση, χωρίς πόνο και λειτουργικά άριστα αποτελέσματα. […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο