Καρτσιουνης Βασιλειος 

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Γυναικολογική Ογκολογία
Λαπαροσκόπηση
Ρομποτική Χειρουργική
Σπύρου Λούη 5, Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Λεωφόρος Κηφισίας 37 - 39, (εντός Γυναικολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ), Μαρούσι
Κατόπιν Ραντεβού

Ο ιατρός Καρτσιούνης Βασίλειος είναι Γυναικολόγος – Μαιευτήρας και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, ενώ δέχεται και ασθενείς στο Μαρούσι, εντός της Γυναικολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ.

Είναι απόφοιτος και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Ακαδημαϊκός υπότροφος της Γ’ Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”.

Έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της Μαιευτικής – Γυναικολογίας και ειδικότερα στη Λαπαροσκοπική – Ρομποτική Χειρουργική και στη Γυναικολογική Ογκολογία, έχοντας εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία και στον Καναδά.

Ο γιατρός είναι επίσημα Πιστοποιημένος στη γυναικολογική ογκολογία από το Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων – Γυναικολόγων (RCOG).

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Ρομποτική Χειρουργική, Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Γυναικολογική Ογκολογία, Λαπαροσκοπική Υστερεκτομή, Υστεροσκόπηση, Τεχνική Λεμφαδένα - Φρουρού, Αντιμετώπιση HPV Λοιμώξεων / Κονδυλωμάτων, Ινομυώματα Μήτρας, Κολποσκόπηση

MyDoctors Kartsiounis shutterstock 2292387979 Τι είναι τα ινομυώματα της μήτρας; - Τα ινομυώματα της μήτρας, επίσης γνωστά ως λειομυώματα, είναι μη καρκινικοί όγκοι που αναπτύσσονται στο τοίχωμα της μήτρας. Τα ινομυώματα της μήτρας είναι μια κοινή πάθηση, που εμφανίζεται μέχρι και στο 80% των γυναικών. Δεν συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου της μήτρας και σχεδόν ποτέ δεν εξελίσσονται σε καρκίνο. Ο Χειρουργός Γυναικολόγος Βασίλειος Καρτσιούνης μας […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο