Καλογιάννη Παρή

Καλογιάννη Παρή

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Md, MSc, PhD
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος
Βασιλείου Δημητρίου 11, Νέο Ψυχικό
Λεωφόρος Αρτέμιδος 31, Αρτέμιδα
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ
H ιατρός Καλογιάννη Παρή σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών ως αριστούχος και διατηρώντας υποτροφία σπουδών του Ιδρύματος Λάτση.
Μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως ειδικευόμενη ιατρός Γενικής Χειρουργικής στο Γ.Ν.Ν. Βόλου, όπου απέκτησε σημαντική κλινική και χειρουργική εμπειρία σε ανοικτά και λαπαροσκοπικά χειρουργεία, στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και απέκτησε το δίπλωμα ATLS (Advance Trauma Life Support) κι εν συνεχεία, ως Επιμελήτρια Χειρουργείου στην Ιδιωτική Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ελπίς.
Ξεκίνησε την ειδίκευση στη Μαιευτική-Γυναικολογία στο Γ.Ν.Ν. Ν.Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο» και συνέχισε, από όπου και αποφοίτησε, στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Γ.Ν.Ν. Αθηνών «Αλεξάνδρας», αποκτώντας κλινική και χειρουργική εμπειρία στο εκτεταμένο φάσμα της Γυναικολογίας και Μαιευτικής.
Εξειδικεύθηκε στην Υπογονιμότητα και Γυναικολογική Ενδοκρινολογία αριστεύοντας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η διατριβή της με θέμα «Κατάθλιψη εγκυμοσύνης, βιοχημικοί δείκτες και τρόπος περάτωσης τοκετού» έχει παρουσιαστεί στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής και είναι υπό δημοσίευση.
Σήμερα, ιδιωτεύει ως μόνιμος συνεργάτης του Μαιευτηρίου Ιασώ και της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life ΙΑΣΩ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε σύγχρονες εφαρμογές όπως PRPS στην αναζωογόνηση ωοθηκών κι ενδομητρίου. Επίσης, εφαρμόζει τεχνικές αναγεννητικής ιατρικής με Laser και Hifu στην αντιμετώπιση της Ατροφίας και Χαλάρωσης του κόλπου καθώς και στην Ακράτεια ούρων. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό και στην Αρτέμιδα Αττικής με πάνω από 4.000 ασθενείς!
Μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Εταιρίας Αποκατάστασης Πυελικού Εδάφους, της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ουρογυναικολογίας (EUGA), της Ελληνικής Εταιρίας Περιγεννητικής Ιατρικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών., του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αισθητικής Ιατρικής.
Tο ερευνητικό της έργο, πλην της διατριβής της, περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, παρουσιάσεις κι ομιλίες σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια και αέναη παρακολούθηση των εξελίξεων της ειδικότητας της Μαιευτικής – Γυναικολογίας.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: LASER Εφαρμογές - Γυναικολογία - Εγκυμοσύνη - Υπογονιμότητα - Μαστολογία - Υστεροσκόπηση - Εναλλακτικές θεραπείες

Θηλασμού Οι Διατροφικές Ανάγκες της Μητέρας κατά την περίοδο του Θηλασμού - Η εγκυμοσύνη δεν προετοιμάζει μόνο το έμβρυο για τον τοκετό με την πλήρη ανάπτυξή του αλλά προετοιμάζει και τη μητέρα για την πολύ σημαντική διαδικασία του θηλασμού. Όσο εξελίσσεται η εγκυμοσύνη αποθηκεύονται στο σώμα της γυναίκας από 2 έως 4 κιλά λίπους, τα οποία χρησιμεύουν μετέπειτα ως πηγή ενέργειας για την παραγωγή γάλακτος, καθώς επίσης […]
MyDoctors KALOGIANNH shutterstock 1567346842 min 1 Η χρήση των laser στην υπηρεσία της Γυναικολογίας - Καταπολεμώντας τα γυναικεία taboo! Η εφαρμογή των Laser στη σύγχρονη αναγεννητική γυναικολογία έρχεται να δώσει τη θεραπευτική λύση στην ατροφία και χαλάρωση του κόλπου καθώς και στην ακράτεια ούρων. Καταστάσεις που επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής της ασθενούς, εναντιώνονται στη σεξουαλική και κοινωνική της ζωή, δηλητηριάζουν την αυτοπεποίθησή της και διαταράσσουν την ψυχική της υγεία. Παρόλα […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο