Χατζηαγγελίδης Ιορδάνης

Χατζηαγγελίδης Ιορδάνης

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
MD, MBA, FEBO
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
Δημητρίου Βασιλείου 22, Νέο Ψυχικό
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Χατζηαγγελίδης Ιορδάνης γεννήθηκε στην Αθήνα και μαθήτευσε στην Ελληνική Παιδεία. Ξεκίνησε τις ιατρικές σπουδές του, στο αρχαιότερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης, το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (1084), Ιταλία, και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης.

Έκανε πλήρη ειδικότητα στο « Οφθαλμιατρείο Αθηνών» όπου απέκτησε ισχυρά θεμέλια πάνω στην οφθαλμολογία και μεγάλη χειρουργική εμπειρία σε πλήθος επιτυχημένων χειρουργικών επεμβάσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα και συστάσεις.

Μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Παρίσι, είναι αναγνωρισμένος ακόλουθος (Fellow) της Ευρωπαϊκής Οφθαλμολογικής Εταιρίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του, εξειδικευμένος στις παθήσεις του αμφιβληστροειδή στο Πανεπιστήμιο του Northwestern, στο Σικάγο, ΗΠΑ, δίπλα από τον κ.Καθηγητή Lee Μ. Jampol, επικεφαλής της μεγαλύτερης πολυκεντρικής μελέτης πάνω στην Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια (DRCR.net) και ειδικό στα σύνδρομα Λευκών Εφήμερων Κηλίδων. (White Dots Syndromes).

Εκτός των άλλων, ο Δρ Χατζηαγγελίδης Ιορδάνης είναι καινοτόμος και ευρηματικός. Θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της Τηλεοφθαλμολογίας, ενώ κατέχει τέσσερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα της Οφθαλμολογίας.

Loading

img_5320.jpeg Υπηρεσίες τηλεοφθαλμολογίας σήμερα στην Ελλάδα. Ελληνική καινοτομία για την ελληνική πραγματικότητα. - Μετά από πέντε χρόνια έρευνας και εξέλιξης, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το έργο μου, την πρώτη τηλεχειριζόμενη σχισμοειδή λυχνία στον κόσμο, σαν εμπορικό προϊόν. Η ελληνικής έμπνευσης και ελληνικής κατασκευής, σε συνεργασία με την OptoHellas, τηλεχειριζόμενη σχισμοειδή λυχνία παρουσιάστηκε στο πανευρωπαϊκό συνέδριο οφθαλμολογίας στο μέγαρο μουσικής στην Αθήνα στις 15 – 17 […]
1-1-225x300.jpg Tι είναι η Τηλεοφθαλμολογία και πώς εφαρμόζεται; - Είναι η Παροχή  ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών οφθαλμολογίας σε απομακρυσμένα νησιά και χωριά της χώρας μας, μέσω τηλεϊατρικής. Σύμφωνα με τον υγειονομικό χάρτη της χώρας μας , που καταδεικνύει ότι υπάρχουν πάρα πολλά νησιά τα οποία έχουν έλλειψη εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού  και εν προκειμένω  οφθαλμιάτρων, ανακύπτουν προβλήματα αδυναμίας διάγνωσης και θεραπείας επειγόντων περιστατικών και παρακολούθησης χρονίων […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο