Γουβιώτης Ευάγγελος

Γουβιώτης Ευάγγελος

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ
MD
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ
Νεοφύτου Βάμβα 3, Κολωνάκι
Κατόπιν Ραντεβού

Ο ιατρός Γουβιώτης Ευάγγελος γεννήθηκε στην Χαλκίδα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελείωσε την ιατρική με άριστα και διατέλεσε γιατρός υπαίθρου στη βόρεια Εύβοια-Ιστιαία.

Εκπαιδεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, απόκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στο ΝΜΤΣ. Πήρε μέρος σε συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια που αρχικά σχετίζονταν με την ΩΡΛ, αλλά αργότερα και με την πλαστική χειρουργική του προσώπου.

Σήμερα με την ομάδα του δραστηριοποιείται στην Ευρωκλινική και τον όμιλο Υγεία αλλά και σαν Υπεύθυνος του ΩΡΛ Τμήματος σε μικρότερες κλινικές. Ως ομάδα πλέον μπορεί να φέρει εις πέρας σύνθετα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την κεφαλή και τον τράχηλο.

Το πεδίο δράσης περιλαμβάνει την χειρουργική των παιδικών ΩΡΛ παθήσεων (αμυγδαλές, κρεατάκια, σωληνάκια αυτιών), τη ρινοχειρουργική (λειτουργική ρινοπλαστική, ενδοσκοπική χειρουργική παραρινίων κόλπων, ευθειασμός ρινικού διαφράγματος, κογχοπλαστικές), ροχαλητό, τυμπανοπλαστικές, σιελογόνους αδένες, παθήσεις του λάρυγγα (κομβία, πολύποδες, οίδημα reinke, μορφώματα).

Δυνατό σημείο της ομάδας η πλαστική χειρουργική του προσώπου (βλεφαροπλαστική, αφεστώτα ώτα, lifting)!

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Ρινικό διάφραγμα - Αμυγδαλεκτομή - Λειτουργική Ρινοπλαστική - Ενδοσκοπική χειρουργική παραρρινίων (Ιγμορίτιδα Πολύποδες) - Χειρουργική φωνητικών χορδών - Αφεστώτα (πεταχτά αυτιά) ώτα - ΩτοΧειρουργική - Πλαστική χειρουργική προσώπου - Χειρουργική παίδων (αμυγδαλές κρεατάκια σωληνάκια) - Ενέσιμες θεραπείες προσώπου

Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός & Παραρρινίων Κόλπων (FESS) - Απαλλαγείτε άμεσα από το πρόβλημα της ιγμορίτιδας και άλλων προβλημάτων της ρινικής κοιλότητας Σχεδόν σε όλους μας έχει τύχει να παραπονιόμαστε, κυρίως αυτή την εποχή, ότι έχουμε μπούκωμα και δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε καλά. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η ρινική δυσχέρεια συμβαίνει πάνω από τρεις φορές τον χρόνο, κρατάει παραπάνω από δύο εβδομάδες και συνδυάζεται […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο