Γαρίδου Άννα

Γαρίδου Άννα

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ - ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΟΣ
Λεωφόρος Πεντέλης & Φιλ. Λίτσα 1, Χαλάνδρι
Κατόπιν Ραντεβού

Η Ιατρός κα Γαρίδου Άννα είναι Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος – Υγιεινολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής και Ιατρικής Αθηνών. Κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μεταπτυχιακό της Υγειονομικής Σχολής Αθηνών.

Έχει τίτλο Ειδικότητας Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού και έχει επί διετία εργασθεί στο τμήμα Παιδοενδοκρινολογίας του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. Κατέχει πιστοποιητικό μετεκπαίδευσης στο Σακχαρώδη Διαβήτη από το Ε.ΚΕ.ΔΙ.

Επίσης, έχει ειδίκευση στους Υπερήχους και άδεια για χρήση Υπερήχων από το ΚΕΣΥ. Έχει συνεργασθεί με το «Ιατρικό Αθηνών» και είναι συνεργάτης του νοσοκομείου «Υγεία».

Συμμετέχει σε εκατοντάδες επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολλά από τα οποία έχει παρουσιάσει πρωτότυπες εργασίες, ενώ έχει δεκάδες δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Το ιδιωτικό της ιατρείο λειτουργεί από το 1997 και είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπερηχογράφο, μετρητή βασικού μεταβολισμού, λιπομετρητή, σπλαχνικό λιπομετρητή κ.λπ. Καλύπτει και διατροφική αντιμετώπιση Παχυσαρκίας και διατροφική στήριξη Μεταβολικών Διαταραχών.

 

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Θυρεοειδής αδένας και οι διαταραχές αυτού - Αναπαραγωγή (Διαταραχές εμμήνου ρύσεως, Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών) - Εμμηνόπαυση - Διαταραχές γονιμότητας σε άνδρα και γυναίκα - Υπέρτασης ενδοκρινική με έλεγχο επινεφριδίων - Υπερτρίχωση – Τριχόπτωση - Σακχαρώδης Διαβήτης - Παχυσαρκία - Οστεοπόρωση - Δυσλιπιδαιμία - Αδενώματα υπόφυσης - επινεφριδίων

εμμηνόπαυση Εμμηνόπαυση και Οστεοπόρωση. Μία στενή σχέση - Η οστική απώλεια είναι ένα φυσικό μέρος της εμμηνόπαυσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διατηρήσετε τα οστά σας ισχυρά. Όσο πιο σύντομα αρχίσετε να λαμβάνετε μέτρα για την πρόληψη της οστικής απώλειας, τόσο χαμηλότερος είναι ο κίνδυνος για την εμφάνιση οστεοπόρωσης αργότερα στη ζωή. H Ενδοκρινολόγος Άννα Γαρίδου μας εξηγεί γιατί η […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο