Φελέκης Ηλίας

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
Παν. Τσαλδάρη 42 & Νικομηδείας 2, Περιστέρι
Ιατρείο Γλυφάδας: Κύπρου 64
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο ιατρός Φελέκης Ηλίας μετά το πέρας της ιατρικής σχολής και αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο “ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ” ως χειρουργός οφθαλμίατρος, με έμφαση στην χειρουργική του καταρράκτη, στην χειρουργική των βλεφάρων και στην χειρουργική της δακρυΐκής συσκευής.

Έγινε γνώστης της ογκολογίας του οφθαλμού, θυροειδικού εξόφθαλμου, στραβισμού ενηλίκων, παθολογίας του βυθού, την χρήση των laser και πολλά άλλα.

Έχει εκπαιδευτεί δίπλα στον διεθνούς φήμης χειρουργό οφθαλμίατρο Dr. Agarwal στην χειρουργική του καταρράκτη με φακοθρυψία.

Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης του και μετά το πέρας αυτής, έχει λάβει μέρος σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες εσωτερικού και εξωτερικού κατέχοντας επιστημονικό συγγραφικό έργο.

Από το 2005 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον δήμο Περιστερίου. Το ιατρείο διαθέτει εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας που του επιτρέπει να παράσχει στους ασθενείς του υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου.

Ο ιατρός είναι συνεργάτης επί σειρά ετών με την κορυφαία οφθαλμολογική μονάδα ημερήσιας νοσηλείας «EYE DAY CLINIC»

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT) - Μη επεμβατικό σύστημα βλεφαροπλαστικής PLXR - Χειρουργική αντιμετώπιση καταρράκτη με φακοθρυψία - Χειρουργική αντιμετώπιση με laser μυωπίας, αστιγματισμού, υπερμετρωπίας - Χειρουργική αντιμετώπιση κερατοκώνου με διασύνδεση κολλαγόνου - Χειρουργική αντιμετώπιση πτερυγίου, χαλαζίου, ογκιδίων βλεφάρων και επιπεφυκότα - Χειρουργική αντιμετώπιση δερματοχάλασης, εντροπίου, εκτροπίου, ουλών - Πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος - Βυθοσκόπηση υπό μυδρίαση - Παχυμετρία κερατοειδούς - Οπτικά πεδία γλαυκώματος και νευρολογικά - Ψηφιακή αγγειογραφία βυθού

πρεσβυωπία Ποια είναι η λύση για την πρεσβυωπία; - Η πρεσβυωπία είναι η πάθηση των οφθαλμών κατά την οποία η κοντινή εργασία, η χρήση H/Y και το διάβασμα γίνονται σταδιακά συνήθως, μετά την ηλικία των 40 ετών, πιο δύσκολα. Είναι αλήθεια πως η πρεσβυωπία αφορά κάποια στιγμή όλους μας. Μπορεί να αντιμετωπιστεί; Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Ηλίας Φελέκης αναλύει διεξοδικά τον σύγχρονο τρόπο αντιμετώπισής της. […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο