Δριμάλα Παναγιώτα

Δριμάλα Παναγιώτα

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος
Ειδικευθείσα στο Γ.Ν.Α “Ευαγγελισμός”
Επιστημονικός Συνεργάτης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών
Βουρνάζου 6 & Τσόχα, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

H Eνδοκρινολόγος Δριμάλα Παναγιώτα του Ανδρέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 1990 εισήχθη με Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου “Λίαν Καλώς”.

Στα πλαίσια της ειδίκευσής της στην Ενδοκρινολογία ασκήθηκε επί διετία στην Παθολογία και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της (επί τετραετία) στη μεγαλύτερη, αυτόνομη Ενδοκρινολογική Κλινική της χώρας στο νοσοκομείο “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”, όπου απέκτησε αξιόλογη κλινική εμπειρία στην αντιμετώπιση όλων των συνήθων (παθήσεις θυρεοειδούς, οστεοπόρωση, διαταραχές του κύκλου, υπογονιμότητα) αλλά και σπάνιων ενδοκρινικών νοσημάτων. Καθώς ο “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” αποτελεί και ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, απέκτησε μεγάλη ευχέρεια στο χειρισμό ασθενών με ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ τύπου 1 και 2, τόσο όσον αφορά στη ρύθμισή τους όσο και στον έλεγχο και την πρόληψη των επιπλοκών της νόσου. Επιπλέον, εξειδικεύτηκε στο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΥΗΣΗΣ και στα νοσήματα του θυρεοειδούς κατά την κύηση στα νοσοκομεία “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” και “ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ”.

Λόγω ειδικού ενδιαφέροντος για την ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑ- ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, συμμετέχει ενεργά από το 2008 στα αντίστοιχα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια του νοσοκομείου “ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ”. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, έχει παρακολουθήσει τα μετεκπαιδευτικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αθηνών για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ και την ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ και έχει εξειδικευτεί στο ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ, το οποίο διενεργείται στο ιατρείο.

Loading

διαβήτης Σακχαρώδης διαβήτης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: μια σοβαρή απειλή για τη μητέρα και το παιδί - Τι είναι ο Σακχαρώδης Διαβήτης Κύησης; O Διαβήτης Κύησης είναι σακχαρώδης διαβήτης που εκδηλώνεται για πρώτη φορά κατά την εγκυμοσύνη. Καθώς επηρεάζεται η πρόσληψη της γλυκόζης (σακχάρου) από τα κύτταρα (όπως και στους άλλους τύπους διαβήτη) το αποτέλεσμα είναι τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα (υπεργλυκαιμία). Η υπεργλυκαιμία κατά την κύηση είναι επιβλαβής για τη […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο