Δημολένης Λάμπρος

Δημολένης Λάμπρος

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
MD, MSc
Κάτοχος Master «Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή»
Μέλος της Σουηδικής Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων (SFOG)
Μέλος της Σουηδικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (SSRM)
Συνεργάτης του Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “Embryoland”
Γυφτοπούλου 10, Χαλάνδρι
Κατόπιν Ραντεβού
Ο ιατρός Δημολένης Λάμπρος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος (Master) “Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή’”, στο οποίο επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην Πρώτη Σειρά Προκήρυξης του. Αποφοίτησε με βαθμό “Άριστα, 9.35”. Διοργανώθηκε από την Β’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει εργαστεί στην Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου Hälsinglands Sjukhus της Σουηδίας από το 2005 μέχρι και το 2007.

Από το 2006 είναι μέλος της Σουηδικής Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων (SFOG) και από το 2017 είναι μέλος της Σουηδικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (SSRM).

Το 2017 υπό την αιγίδα της Σουηδικής Ένωσης Μαιευτήρων – Γυναικολόγων έλαβε μετεκπαίδευση με αντικείμενο “Αναπαραγωγική Ιατρική και Χειρουργική” στη Στοκχόλμη και το 2019 με αντικείμενο “Διαγνωστική και Επεμβατική Υστεροσκόπηση” στο Lidköping.

Τέλος, είναι Συνεργάτης Ιατρός του Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryoland.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Εξωσωματική Γονιμοποίηση - Υπογονιμότητα - Λαπαροσκόπηση - Test PAP - Κολπίτιδες - Κολποσκόπηση

Κατάψυξη Ωαρίων Κατάψυξη Ωαρίων για… κοινωνικούς λόγους - Στην εποχή μας και κυρίως στις δυτικές κοινωνίες οι γυναίκες όλο και περισσότερο μεταθέτουν χρονικά τη δημιουργία οικογένειας ή την επίτευξη εγκυμοσύνης εξαιτίας των εργασιακών αναγκών ή των δυσκολιών στον συνδυασμό μητρότητας και καριέρας. Αυτό δημιουργεί προβλήματα, καθώς οι πιθανότητες επιτυχούς σύλληψης αλλά και γέννησης ενός υγιούς παιδιού μεταβάλλονται προς το χειρότερο με την πάροδο […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο